Damgolf 2021
Hej alla lyckornas golfdamer.

Banan har öppnat och det är äntligen dags att starta golfsäsongen.

Tyvärr även detta år med pandemi och restriktioner, detta gör att det blir ingen" Kick off " och till att börja med heller inga damtävlingar.

MEN klubben säger att det är helt ok med torsdagsgolfen och vi följer naturligtvis alla gällande restriktioner när vi träffas.

För er som inte varit med på vår torsdagsgolf innan så träffas vi varje torsdag utanför restaurangen kl.17.00 , vi lottar ihop bollar och spelar en 9 håls runda under lättsamma former. Ingen föranmälan behövs.

Mycket trevligt !!

Är du helt nybörjare och vill gå s.k. fadder runda så finns en Facebook grupp som heter                   "Spelkompisar Lyckorna Damer" där du kan söka efter spelkompis, vi är många som gärna går med en runda eller några hål.

På Facebook sidan ""Damerna på Lyckorna Golfklubb" lägger vi ut om det blir några förändringar för torsdagsgolfen.

Så boka torsdag den 20/5 kl. 17.00 och kom och spela med oss.

Varmt välkommen till en ny säsong!

Damkommittén