Golfungdomar 13-21 år

Fokus på spel och gemenskap. Vi ser golf som ett spel för livet, hälsan och kamratskapet. Vi strävar efter att få många juniorer i gruppen spela klubbtävlingar och bli aktiva i golfklubben.

Gruppen tränar på tisdagar kl. 18:45-20:00 (träningarna startar tisdag 3 maj) och leds av Anders Nilsson, Anders Brandt och våra duktiga juniorer Ludvig Rämsvik, Elin Nilsson, Yrla Bengtsson och Erik Kammonen.

Träningsavgift är 500 kr per säsong plus medlemsavgift. Träningsavgiften faktureras separat i maj/juni.

För de ungdomar som vill spela och träna mer än en gång i veckan har vi en Plusgrupp. Prata med dina ledare om du vill veta mer om Plusgruppen.

Golfungdomar på Svenska lag

Träningsschema maj (samling vid angiven plats)

Tisdag 3 maj (drivingrange) - Genomgång och presentation av gruppen.

Uppvärmning slag rangen, spel 100-banan på korthålsbanan. Alla spelare skriver scorekort.

Tisdag 10 maj (drivingrange) - Uppvärmning golfspecifika övningar ca 10 min.

Golfäventyret övning 1-3, 6-8 (level 3). Spel 100-banan.

Tisdag 17 maj (samling vid shopen) - Ledarna spelar, visar och har genomgång i olika lägen/regler/golfvett på hål 1 på stora banan.