Välkomna till oss - vi vill hjälpa dig utvecklas som golfspelare!

Det mesta på en golfklubb kretsar kring träningsverksamheten och tränarna, så även på Lyckorna. Lyckorna Golfklubb har en stor juniorverksamhet med en vision att bli den bästa juniorklubben – från knatte till tävlingsjunior – där alla är välkomna och där varje individ ges möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Idag finns 175 juniorer i klubben varav cirka 1/3 är tjejer. Vi tror på att skapa en trivsam miljö för att kunna utveckla sin golf. Därför satsar vi även på gruppträning med syfte att så många som möjligt ska kunna träna med andra på samma nivå. Med golfklubben som samlingspunkt kan du som medlem både förbättra ditt golfspel och lära känna nya golfkompisar.

Stefan Bjurhoff

PGA PRO

PGA Club Professional. Tränare och ansvarig för den dagliga driften av reception, shop, studio och drivingrange. Stefan Bjurhoff är uppvuxen i Ljungskile och har varit huvudansvarig tränare och ansvarig för golfshopen sedan 2005.

"Jag bodde nästan på klubben i tonåren, vi var ett gäng som alltid hängde här - tränade, spelade, trivdes. Jag var nog mer här än hemma! Jag tycker verkligen om att spela golf, berättar Stefan. Och att jag ville bli tränare handlade mycket om att jag ville dela med mig av mina kunskaper, jag ville hjälpa andra. Det är en fantastisk förmån att få jobba med barnen, att lära dem och se dem upptäcka glädjen i att spela. Vi har verkligen fantastiska förutsättningar, menar Stefan. Med så många juniorer och med så många engagerade coacher och ungdomsledare!"