Lyckorna SWING 365

LYCKORNA SWING 365. Vi har öppet för träning året runt!

Klubbens träningsanläggning invigdes i juli 2019 och många medlemmar använder de uppgraderade träningsplatserna flitigt. Platserna har infravärme och har ytterligare detaljer som speglar, klädhängare med mera. Invändigt finns med en prima golfstudio och drygt 100 kvm konstgräs för närspelsträning. God tillgänglighet, två toaletter samt en enklare kiosk med självservering finns på plats för att öka bekvämligheten för medlemmar och gäster. 

30 000 nya rangebollar tillsammas med vår robotgräsklippare innebär att vi inte behöver stänga drivingrangen för renplockning som tidigare var fallet. Ambitionen är att fortsatt erbjuda hög kvaltitet på bollar och mattor. 

HUR FYLLER JAG MITT VINTERKORT?

Om du har Swish,

ring till Janne 0704-80 31 08 eller Stefan 0735-46 75 99. Om vi är på plats kan vi fylla på kortet och ta emot betalning via Swish.

Om du inte har Swish,

ring enl. ovan och stäm möte på klubben för påfyllning och betalning.

Alternativt kan vi fakturera kostnaden, maila i så fall kortnumret och hur mycket som skall fyllas. Har du inte kort sedan tidigare skickas detta med fakturan.

Beställ bollkort här!

Boka lektionspaket här!

Vanliga frågor

Vilka är öppettiderna? Anläggningen på drivingrangen är öppen klockan 07:00 till 19:00 under vintertid. Dörrarna öppnas och låses med automatik och lokalerna är larmade nattetid. Aktivitetshuset är kameraövervakat. 

 
Hur kan vi ha öppet rangen nu när det inte gått förut? Vi investerat i ett nytt system för bollhantering med bland annat isolering av vattenledningarna. Vi har samtidigt ökat kapaciteten från 15 000 bollar till upp till 45 000 bollar. Tidigare har vi tvingats stänga rangen i mitten av oktober pga kylan.
 
Finns det Wifi? Japp det finns gratis Wifi! Anslut till Lyckorna_GK_5GHz med lösenordet Sommar2019.
 
Hur fungerar belysningen och infravärmen? Lamporna som belyser de sex platserna under tak styrs av rörelsevakt samt ljusrelä, dvs. de tänder sig själva när det är tillräckligt mörkt. Strålkastarna tänder man med strömbrytaren som sitter på väggen till höger om entrén ut mot rangen. När man tryckt på knappen lyser strålkastarna i cirka 25 mintuter. Strålkastarna går att tända fram till 21:00. Infravärmen styrs plats för plats med strömbrytare.
 
Varför ingår inte fria bollar under vintern? Alla medlemskategorier har fria bollar april till och med oktober. Under perioden november till och med mars kan man antingen köpa bollar korg för korg med betalkort eller köpa bollkort till subventionerade priser. Klubben kommer att ha kostnader som relativt den ordinarie säsongen är betydligt högre. Bollplockningen kommer delvis behöva ske manuellt då vi räknar med en hel del pluggade bollar. Även kostnader för drift av infravärme, belysning mm måste täckas. 
 
Vad händer när det kommer snö? Vid snötäcke kommer vi inte kunna plocka bollarna vilket innebär att rangen är öppen tills dess att bollarna tar slut. Så fort snön töar bort kommer vi plocka bollar och öppna igen.
  
Går det att reservera puttinggreenen inomhus? Konstgräsmattan är tillgänglig för alla medlemmar utan kostnad. Tränarna kommer att kunna reservera lokalen för sina grupper och det kommer framgå via Min Golf vilka tider som är reserverade. Det går bra att boka puttinggreen för egna gruppaktiviteter mot en mindre kostnad, boka genom att skicka ett mail till info@lyckornagk.se. 
 
Hur fungerar det med golfstudion? Studion kommer att användas för individuell träning och gruppträning. Kontakta Stefan för mer information.