Lär dig spela och utveckla din golf på Lyckorna GK

För dig som är ny golfare eller för dig som provat på men behöver lite hjälp att komma igång har vi tagit fram paket där både utbildning och medlemskap i Lyckorna GK ingår. Utbildningarna sker i små grupper där alla moment leds av klubbens tränare och ledare. För att anmäla er till en nybörjarkurs, klicka på fliken Träning & kurser > grönt kort > kursanmälan eller kontakta oss på info@lyckornagk.se om ni önskar gå en specifik/skräddarsydd kurs. Vi träffas under fem eller sex tillfällen. Samtliga pass är cirka 90 min långa.

Erbjudanden och kurser Grönt Kort 2020

Grönt Kort kurs 1 för 2020! Max deltagarantal 6 personer.

Lördag 11/4 (påskafton) kl. 10.00-11.30 - Introduktion samt grundläggande instruktion och svingträning

Måndag 13/4 (annandag påsk) kl. 11.00-12.30

Lördag 18/4 kl. 11.00-12.30

Söndag 19/4 kl. 11.00-12.30

Söndag 26/4 kl. 11.00-12.30

Ett extra tillfälle på ca 90 min för uppföljning av kursen kommer under säsongen. Vi återkommer med datum och tid för detta.

Grönt kort - Järn - 3 800 kr

Golfskola, grönt kort, kursmaterial, järnmedlemskap (inkluderar fritt spel på korthålsbanan och fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen).

Grönt kort - Guld - 6 550 kr

Golfskola, grönt kort, kursmaterial, guldmedlemskap (inkluderar fritt spel på båda banorna, fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen).

Grönt Kort Kurs - PRIVAT

3 000 kr 4 x 50 min lektioner, bollar ingår vid lektionstillfällena. Kurslitteratur ingår. 4 500 kr 4 x 50 min lektioner Kurslitteratur Bollkort drivingrange Järnmedlemskap.

Vi kommer även att kunna erbjuda ett startpaket med klubbor och bag till ett subventionerat pris. Gäller för dig som börjar spela golf på Lyckorna i vår/sommar!

Grönt kort - JUNIOR

I golfsverige är man junior till och med 21 år. Grönt-kort junior passar både dig som spelat lite golf tidigare och för dig som är ny. Kursinnehållet är detsamma som beskrivs ovan. Efter kursen kan man spela golf med kompisarna. Vill man träna och kanske tävla så kan man gå med i någon av klubbens träningsgrupper.

Grönt kort - Järn - junior 2400 kr

Grönt kort - Guld - junior  3600 kr

Kurstillfällen 2020

Så här går det till...

På Lyckorna GK erbjuder vi golfutbildningar för alla nivåer! För dig som vill ta grönt kort har vi flera kurstillfällen under säsongen. Någon vecka innan kursstart skickar vi ut mer information och ett träningsschema för din grupp. Vanligtvis klaras lektionerna av på 2-3 veckor. Mer information finns även på golfförbundets hemsida, klicka här!

Väl mött!