Lär dig spela och utveckla din golf på Lyckorna GK

För dig som är ny golfare eller för dig som provat på men behöver lite hjälp att komma igång har vi tagit fram paket där både utbildning och medlemskap i Lyckorna GK ingår. Utbildningarna sker i små grupper där alla moment leds av klubbens tränare Stefan eller Jessica. För att anmäla er till en nybörjarkurs, klicka på fliken Träning & kurser > grönt kort > kursanmälan eller kontakta oss på info@lyckornagk.se om ni önskar gå en specifik/skräddarsydd kurs. Vi träffas under sex tillfällen. Första träffen är två timmar och övriga pass är cirka 90 min långa.

Erbjudanden Grönt Kort 2019

Grönt kort - Järn - 3 800 kr

Golfskola, grönt kort, kursmaterial, järnmedlemskap (inkluderar fritt spel på korthålsbanan och fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen).

Grönt kort - Guld - 6 450 kr

Golfskola, grönt kort, kursmaterial, guldmedlemskap (inkluderar fritt spel på båda banorna, fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen).

Grönt Kort Kurs - PRIVAT

2 850 kr 4 x 50 min lektioner, bollar ingår vid lektionstillfällena. Kurslitteratur ingår. 4 500 kr 4 x 50 min lektioner Kurslitteratur Bollkort drivingrange Järnmedlemskap.

Vi kommer även att kunna erbjuda ett startpaket med klubbor och bag till ett subventionerat pris. Gäller för dig som börjar spela golf på Lyckorna i vår/sommar!

Grönt kort - JUNIOR

I golfsverige är man junior till och med 21 år. Grönt-kort junior passar både dig som spelat lite golf tidigare och för dig som är ny. Kursinnehållet är detsamma som beskrivs ovan. Efter kursen kan man spela golf med kompisarna. Vill man träna och kanske tävla så kan man gå med i någon av klubbens träningsgrupper.

Grönt kort - Järn - junior 2300 kr

Grönt kort - Guld - junior  3500 kr

Kurstillfällen 2019

Kurs 4

Söndag 2 juni kl. 10.00-11.30

Tisdag 4 juni kl. 17.00-18.30

Söndag 9 juni kl. 14.30-16.00

Tisdag 11 juni kl. 18.30-20.00

Söndag 16 juni kl. 10.00-11.30

Så här går det till...

På Lyckorna GK erbjuder vi golfutbildningar för alla nivåer! För dig som vill ta grönt kort har vi flera kurstillfällen under säsongen. Någon vecka innan kursstart skickar vi ut mer information och ett träningsschema för din grupp. Vanligtvis klaras lektionerna av på 2-3 veckor. Mer information finns även på golfförbundets hemsida, klicka här!

Väl mött hälsar Stefan, Jessica och Fredrik!