Lär dig spela och utveckla din golf på Lyckorna GK

För dig som är ny golfare eller för dig som provat på men behöver lite hjälp att komma igång har vi tagit fram paket där både utbildning och medlemskap i Lyckorna GK ingår. Utbildningarna sker i små grupper där alla moment leds av klubbens tränare och ledare. För att anmäla er till en nybörjarkurs, klicka på fliken Träning & kurser > grönt kort > kursanmälan eller kontakta oss på info@lyckornagk.se om ni önskar gå en specifik/skräddarsydd kurs. Vi träffas under fyra tillfällen, samtliga pass är cirka 120 min långa.

Erbjudanden och kurser Grönt Kort 2023

Grönt Kort för 2023! Max deltagarantal 6 personer per grupp

Vid intresse att gå kurs, kontakta oss via formuläret eller via mejl stefan@lyckornagk.se. Du kan naturligtvis gå privatkurs om det passar dig bättre!

OBS! Innan du anmäler ditt intresse, skicka mejl (stefan.bjurhoff@lyckornagk.se) gällande tillgänglighet för kurserna nedan eftersom de fulltecknas snabbt!

FÖR TILLFÄLLET FINNS INGA KURSER PLANERADE. VID INTRESSE, KONTAKTA KLUBBEN FÖR MER INFORMATION.

(publicerat 10/10-23) 

 

Samtliga pass varar i ca 2 timmar.

 

Priser vuxen säsongen 2023 

(Priset för vuxen i grupp utan medlemskap är 2 195 kr).

Grönt kort - Järn - 4 500 kr

Golfskola och järnmedlemskap (inkluderar fritt spel på korthålsbanan och fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen).

Grönt kort - Guld - 7 350 kr

Golfskola och guldmedlemskap (inkluderar fritt spel på båda banorna och fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen). 

Grönt kort Kurs - PRIVAT

3 000 kr 4 x 50 min lektioner (endast kurs)

4 700 kr 4 x 50 min lektioner. Bollkort drivingrange samt järnmedlemskap.

Bollar ingår i kursen. Vi kommer även att kunna erbjuda ett startpaket med klubbor och bag till ett subventionerat pris. Gäller för dig som börjar spela golf på Lyckorna i vår/sommar!

Grönt kort - JUNIOR 2023

(Priset för juniorer i grupp utan medlemskap är 1 495 kr).

Inom golfen är man junior till och med 21 års ålder. Grönt-kort junior passar både dig som spelat lite golf tidigare och för dig som är ny. Kursinnehållet är detsamma som beskrivs ovan. Efter kursen kan man spela golf med kompisarna. Vill man träna och kanske tävla så kan man gå med i någon av klubbens träningsgrupper. 

Paketerbjudanden 2023

Grönt kort - Järn - junior <15 år 1 995 kr. Junior 16-21 år 2 795 kr

Grönt kort - Guld - junior <15 år 2 495 kr. Junior 16-21 år 3 995 kr

 

Kurstillfällen 2021

Så här går det till...

På Lyckorna GK erbjuder vi golfutbildningar för alla nivåer! För dig som vill ta grönt kort har vi flera kurstillfällen under säsongen. Vanligtvis klaras lektionerna av på 2-3 veckor. Mer information finns även på golfförbundets hemsida, klicka här!

Väl mött!