Lär dig spela och utveckla din golf på Lyckorna GK

För dig som är ny golfare eller för dig som provat på men behöver lite hjälp att komma igång har vi tagit fram paket där både utbildning och medlemskap i Lyckorna GK ingår. Utbildningarna sker i små grupper där alla moment leds av klubbens tränare och ledare. För att anmäla er till en nybörjarkurs, klicka på fliken Träning & kurser > grönt kort > kursanmälan eller kontakta oss på info@lyckornagk.se om ni önskar gå en specifik/skräddarsydd kurs. Vi träffas under fyra tillfällen, samtliga pass är cirka 90 långa.

Erbjudanden och kurser Grönt Kort 2021/2022

Grönt Kort för 2022! Max deltagarantal 6 personer

Vid intresse att gå kurs, kontakta oss via formuläret. Under vintern 2022 genomför vi gruppträningar vid tillräckligt många anmälningar, 4-6 personer. Du kan naturligtvis gå privatkurs om det passar dig bättre!

Nästa kurs planerar vi dra igång i slutet av januari 2022.

Priser nedan avser säsongen 2021 (sidan uppdateras)

Grönt kort - Järn - 4 000 kr

Golfskola, kursmaterial, järnmedlemskap (inkluderar fritt spel på korthålsbanan och fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen).

Grönt kort - Guld - 6 900 kr

Golfskola, kursmaterial, guldmedlemskap (inkluderar fritt spel på båda banorna, fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen). 

Grönt kort Kurs - PRIVAT

3 000 kr 4 x 50 min lektioner, bollar ingår vid lektionstillfällena. Kurslitteratur ingår. 4 7 00 kr 4 x 50 min lektioner Kurslitteratur Bollkort drivingrange Järnmedlemskap.

Vi kommer även att kunna erbjuda ett startpaket med klubbor och bag till ett subventionerat pris. Gäller för dig som börjar spela golf på Lyckorna i vår/sommar!

Grönt kort - JUNIOR

I golfsverige är man junior till och med 21 år. Grönt-kort junior passar både dig som spelat lite golf tidigare och för dig som är ny. Kursinnehållet är detsamma som beskrivs ovan. Efter kursen kan man spela golf med kompisarna. Vill man träna och kanske tävla så kan man gå med i någon av klubbens träningsgrupper. 

Grönt kort - Järn - junior 2 500 kr

Grönt kort - Guld - junior  3 800 kr

 

Kurstillfällen 2021

Så här går det till...

På Lyckorna GK erbjuder vi golfutbildningar för alla nivåer! För dig som vill ta grönt kort har vi flera kurstillfällen under säsongen. Vanligtvis klaras lektionerna av på 2-3 veckor. Mer information finns även på golfförbundets hemsida, klicka här!

Väl mött!