Träning, spel och avkoppling!

Hotel Quinta da Marinha är en lyxig anläggning endast 30 km från Lissabon flygplats. Hotellet har ett nyrenoverat poolområde med ångbastu, relax och massage. Välj mellan hotellrum och bungalow för 2 eller 4 personer. Rummen är rymliga och moderna, alla med luftkonditionering och andra bekvämligheter.

Om resmålet

Hotellet inhyser flera restauranger och pooler. Gym att tillgå samt bastu för en avkopplande stund efter golfrundan. Golfbanan ligger i anslutning till hotellet, slingrandes i skogs- och parkkaraktär. Ni har möjlighet till förutom att spela golf ta er in till Lissabon med allt denna storstad har att erbjuda. Ta taxi (5 min) till charmiga byn Cascais, som ligger vid havet, där det finns flera mysiga restauranger till förmånliga priser.

Golfbanorna

En välskött 18-hålsbana med en hel del sjöar och väl tilltagna sandbunkrar. Par 71 på 5 845 meter ritad av Robert Trent jr. Golfbilar och vagnar finns att hyra. I klubbhuset finns omklädningsrum, golfshop, swimmingpool, biljard och bar.