Lyckorna arrangerar Golfens dag 25 maj

Välkomna till en härlig dag på Lyckorna GK! Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf. Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Lyckorna kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla som vill till att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter för hela familjen mellan klockan 10.00 och 15.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Tidschema Golfens dag: 10:00-15:00

Fria instruktioner på drivingrangen med vår PGA-tränare Jessica
Fritt spel på Korthålsbanan
Puttbana
FootGolf

På varje station har vi olika tävlingar med chans att vinna fina priser, och det bästa av allt:  Vi lottar ut en gratis Grönt Kort kurs!

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – Jessica Wallström (jessica@lyckornagk.se).

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Varmt välkomna!