Guld

Många förmåner ingår i guldmedlemskapet på Lyckorna. Det kan löna sig att läsa på i listan och texten nedan. Flera av rabatterna är återkommande men klubben utarbetar varje år tillfälliga samarbeten med golfklubbar och andra företag.

• Medlemskap i Lyckorna Golfklubb
  • Spelrätt på 18-hålsbanan alla dagar, tidbokning
  • Spelrätt på korthålsbanan alla dagar alla tider, bollränna
  • Fria bollar på drivingrangen april t.o.m. oktober
  • Rabatt vid spel på de flesta banor i Bohuslän-Dal
  • Rabatt vid spel på Torreby, Koberg och Onsjö, Fyrklöverrabatt
  • Möjlighet till köp av Bästkort för spel på Tjörn, Stenungsund, Lysegården och Gullbringa (2 000 kr)*
  • Tillgång till klubbhus med bastu, övningsområde, skidspår vintertid
  • Handicaprevidering
  • Möjlighet till tidsbokning via Golf.se

Avgifter guldmedlemskap 2021

Kategori Gäller för Årsavg. Autogiro*
 Senior  (född 1947 - 1994) 6 900:- 580/mån
 Äldre senior  (född 1946 eller tidigare) 6 300:- 530kr/mån
 Yngre senior  (född 1995 - 1999) 6 400:-  540kr/mån
 Studerande (heltid)  (född 1992 - 1999) /CSN-kort 4 200:-  355kr/mån
 Äldre junior  (född 2000 - 2005) 3 150:- 267kr/mån
 Yngre junior  (född 2006 - eller senare) 1 800:- 155kr/mån

*Dela upp betalningen av årsavgiften över 12 månader. En engångsavgift på 50 kr tillkommer. Påbörjas medlemskapet under säsongen läggs delbetalningen upp över kvarvarande månader innevarande år.

Spelavgifter innehåller 6 % moms. Medlemsavgiften till Lyckorna Golfklubb är momsfri och samfaktureras med Lyckorna Golf AB, Box 66, 459 22 Ljungskile, org. nr 556648 -0090.

Ansök om medlemskap, klicka här!

Förmåner för fullvärdiga medlemmar

Samarbete med Holma GK 2021

Fullvärdiga medlemmar erlägger 250 kr i greenfee. ( ej lördagar före kl.14 ).

Samarbete med Gullbringa GCC 2021

Fullvärdiga medlemmar erhåller 100 kr i greenfeerabatt.

Bästkortet 2021

Tjörns GK, Stenungsunds GK, Lysegården GK och Gullbringa GCC ingår i bästkortssamarbetet. För 2 000 kr får du möjlighet att spela sex rundor på respektive bana, totalt 24 rundor! Endast guldmedlemmar kan köpa kortet. Kan ej nyttjas lör-sön och helgdar mellan 9-12.

Bästkort på Lysegården
Bokning sker via appen Sweetspot.
Den laddar du ned till din mobiltelefon på appstore eller Play Butik.
Skapa ett konto, koppla det med golf-id och sedan är det bara att boka.
Sweetspot känner av att du har sex fria spel på Lysegården.
Du kan även boka via din dator när du väl har skapat ditt konto. Då går du in via länken https://book.sweetspot.io/clubs/lysegardens-gk/
OBS! Vi kommer inte ta några Bästkortsbokningar via telefon.

Familjerabatt 2021

Familj med två guldmedlemskapsbetalande seniorer erhåller 500 kr rabatt för varje junior i familjen med samma bostadsadress.

Fyrköversrabatt 2021

Fyrklöverrabatt för Guldmedlemmar Greenfee vid spel på Torreby, Koberg och Onsjö 250 kr måndag - fredag, 325 kr lördag, söndag och helgdag.

Greenfeerabatt inom BDGF 2021

Greenfeesamarbete mellan klubbar inom BDGF (Bohuslän-Dals GolfFörbund):

Månd - torsd under lågsäsong (jan t.o.m maj samt sept t.o.m dec) betalar du 350 kr vid spel på Allmags GK, Dagsholm GK, Dynekilen GK, Fjällbacka GK, Forsbacka GK,Lysekil Holma GK, Melleruds GK, Mjölkeröds GK, Norra Backa Golf, Orust GK, Skaftö GK, Sotenäs GK, Stenungsunds GK, Strömstads GK, Tjörns GK, Torreby GK och Uddevalla GK. På Brastad GK betalar du 150 kr. På Norrbacka Golf Fjällbacka är greenfee 200 kr.

Fred - Sönd efter kl 14.00 hela året samt under högsäsong (juni, juli, aug) har du 100 kr rabatt vid spel på Allmags GK, Brastad GK, Dagsholms GK, Dynekilens GK, Forsbacka GK, Melleruds GK, Mjölkeröds GK, Norra Backa Golf, Orust GK, Skaftö GK, Stenungsunds GK, Strömstads GK, Tjörns GK, Torreby GK och Uddevalla GK. Rabatt påBrastad GK och Norrbacka Golf 100 kr.

Rabatten gäller endast för Guldmedlemmar.

Fritt spel för juniorer 2021

För att erhålla fritt spel krävs att junioren är fullvärdig medlem i sin hemmaklubb. Mottagande klubbs regler tillämpas vad gäller tidsbokning och hcp-regler. För att det fria spelet skall gälla MÅSTE spelaren ringa senast dagen före och kontrollera att det passar mottagande klubb. Detta gäller under den tid klubben har tidsbokning. Spelaren kan då bli hänvisad till annan tid som är bättre ur klubbens synpunkt.

Följande klubbar tillåter fritt spel för juniorer med officiellt handicap.

Gäller alla dagar hela året: Allmags GK, Brastad GK, Dagsholms GK, Dynekilens GK, Fjällbacka GK, Forsbacka GK, Lyckorna GK, Lysekil Holma GK, Melleruds GK, Mjölkeröds GK, Norra Backa Golf, Orust GK, Skaftö GK, Sotenäs GK, Stenungsunds GK, Strömstad GK, Tjörns GK, Torreby GK och Uddevalla GK.

Inom Fyrklövern gäller också fritt spel för juniorer, dvs samarbetet mellan Lyckorna, Koberg, Onsjö och Torreby. Observera att fritt spel är tillåtet 3 gånger per säsong och klubb. När dessa rundor är förbrukade betalar juniorer halv ordinarie greenfee.