Guld

Många förmåner ingår i guldmedlemskapet på Lyckorna. Det kan löna sig att läsa på i listan och texten nedan. Flera av rabatterna är återkommande men klubben utarbetar varje år tillfälliga samarbeten med golfklubbar och andra företag.

• Medlemskap i Lyckorna Golfklubb
  • Spelrätt på 18-hålsbanan alla dagar, tidbokning
  • Spelrätt på korthålsbanan alla dagar alla tider, bollränna
  • Fria bollar på drivingrangen april t.o.m. oktober
  • Reducerade priser på bollar november t.o.m. mars
  • Rabatt vid spel på de flesta banor i Bohuslän-Dal
  • Rabatt vid spel på Torreby, Koberg och Onsjö, Fyrklöverrabatt
  • Möjlighet till köp av Bästkort för spel på Tjörn, Stenungsund, Lysegården och Gullbringa (1 700 kr)*
  • Tillgång till klubbhus med bastu, övningsområde, skidspår vintertid
  • Tidningen Svensk Golf
  • Handicaprevidering
  • Möjlighet till tidsbokning via Golf.se

Avgifter guldmedlemskap 2020

Kategori Gäller för Årsavg. Autogiro*
 Senior  (född 1946 - 1993) 6 550:- 550/mån
 Äldre senior  (född 1945 eller tidigare) 6 000:- 505kr/mån
 Yngre senior  (född 1994 - 1998) 6 100:-  513kr/mån
 Studerande (heltid)  (född 1991 - 1998) /CSN-kort 4 000:-  338kr/mån
 Äldre junior  (född 1999 - 2004) 3 000:- 255kr/mån
 Yngre junior  (född 2005 - eller senare) 1 800:- 155kr/mån

*Dela upp betalningen av årsavgiften över 12 månader. En engångsavgift på 50 kr tillkommer. Påbörjas medlemskapet under säsongen läggs delbetalningen upp över kvarvarande månader innevarande år.

Spelavgifter innehåller 6 % moms. Medlemsavgiften till Lyckorna Golfklubb är momsfri och samfaktureras med Lyckorna Golf AB, Box 66, 459 22 Ljungskile, org. nr 556648 -0090.

Ansök om medlemskap, klicka här!

Förmåner för fullvärdiga medlemmar

Samarbete med Holma GK 2020

Fullvärdiga medlemmar erlägger 200 kr i greenfee.

Samarbete med Gullbringa GCC 2020

Fullvärdiga medlemmar erhåller 100 kr i greenfeerabatt.

Bästkortet 2020

Tjörns GK, Stenungsunds GK, Lysegården GK och Gullbringa GCC ingår i bästkortssamarbetet. För 1 700 kr får du möjlighet att spela sex rundor på respektive bana, totalt 24 rundor! Endast guldmedlemmar kan köpa kortet. Gäller ej starttider på lördagar 9:00 till 12:00.

Familjerabatt 2020

Familj med två guldmedlemskapsbetalande seniorer erhåller 500 kr rabatt för varje junior i familjen med samma bostadsadress.

Fyrköversrabatt 2020

Fyrklöverrabatt för Guldmedlemmar Greenfee vid spel på Torreby, Koberg och Onsjö 250 kr måndag - fredag, 325 kr lördag, söndag och helgdag.

Greenfeerabatt inom BDGF 2019

Greenfeesamarbete mellan klubbar inom BDGF (Bohuslän-Dals GolfFörbund):

Månd - torsd under lågsäsong (jan t.o.m maj samt sept t.o.m dec) betalar du 250 kr vid spel på Allmags GK, Dagsholm GK, Dynekilen GK, Fjällbacka GK, Forsbacka GK,Lysekil Holma GK, Melleruds GK, Mjölkeröds GK, Norra Backa Golf, Orust GK, Skaftö GK, Sotenäs GK, Stenungsunds GK, Strömstads GK, Tjörns GK, Torreby GK och Uddevalla GK. På Brastad GK betalar du 100 kr.

Fred - Sönd efter kl 14.00 hela året samt under högsäsong (juni, juli, aug) har du 100 kr rabatt vid spel på Allmags GK, Brastad GK, Dagsholms GK, Dynekilens GK, Forsbacka GK, Melleruds GK, Mjölkeröds GK, Norra Backa Golf, Orust GK, Skaftö GK, Stenungsunds GK, Strömstads GK, Tjörns GK, Torreby GK och Uddevalla GK.

Fritt spel för juniorer 2020

Följande klubbar tillåter fritt spel för juniorer i Lyckorna GK med officiellt handicap. Mottagande klubbs regler tillämpas vad gäller tidsbokning och hcp-regler. För att det fria spelet skall gälla MÅSTE spelaren ringa senast dagen före och kontrollera att det passar mottagande klubb. Detta gäller under den tid klubben har tidsbokning. Spelaren kan då bli hänvisad till annan tid som är bättre ur klubbens synpunkt.

Gäller alla dagar hela året: Allmags GK, Brastad GK, Dagsholms GK, Dynekilens GK, Fjällbacka GK, Forsbacka GK, Lysekil Holma GK, Melleruds GK, Mjölkeröds GK, Norra Backa Golf, Orust GK, Skaftö GK, Sotenäs GK, Stenungsunds GK, Strömstad GK, Tjörns GK, Torreby GK och Uddevalla GK.

Inom Fyrklövern gäller också fritt spel för juniorer, dvs inom klubbarna Lyckorna, Koberg, Onsjö och Torreby.

Samarbete med World of Golf & CGC 2020

20 % rabatt på drivingrangebollar, utan begränsning i antal, för samtliga medlemmar i Lyckorna GK (utges i form av extra bollar). Fri tillgång till Chip & Putt-anläggningen. 50 % rabatt vid spel på korthålsbanan.