Nytt betalsätt via Min Golf

Lyckorna GK december 2022

Vi kommer införa nytt betalsätt för årsavgifterna - Betala avgifterna via Min Golf.

Det är enkelt att betala dina medlems- och spelavgifter från golfklubben via Min Golf. Läs vidare på flikarna hur du gör i steg-för-steg-guiden, eller titta på den korta introduktionsfilmen på Youtube.

Möjligheten att betala medlemsavgiften med autogiro upphör!

Efter den sista dragningen den 30 december 2022 gäller följande alternativ vid delbetalning:

Du behöver ingå ett samarbete med MoreGolf Mastercard eller Swedbanks lösning Swedbank Pay, se länkar i flikarna. Vänligen läs denna information och vad det innebär för just dig.

Som autogiromedlem behöver du inte säga upp något avtal till Lyckorna GK, detta sker per automatik.

Vi förstår att det kan uppstå frågor och funderingar kring detta. Tveka inte att höra av dig till:

info@lyckornagk.se med dina frågor.