Medlemsskap

Vi erbjuder tre olika medlemskap på Lyckorna.

Guld

Som Guldmedlem har du alla förmåner som är kopplade till medlemskap i Lyckorna Golfklubb. Naturligtvis fri tillgång till våra båda banor alla dagar i veckan, bollar till drivingrange (gäller april till och med oktober) och fri träning på schemalagd tid. Du kan också dra nytta av de greenfeeöverenskommelser vi har med andra klubbar. Läs mer om innehåll och avgifter under rubriken Guld.

Silver

Silvermedlemskap kan vara lämpligt för dig som bara tänker spelar golf på vardagar. Du får också rangebollar (gäller april till och med oktober), fullt tillträde till korthålsbanan och våra fria, schemalagda träningar i maj - aug. Vill du tävla eller sällskapsspela på helger betalar du greenfee. Ytterligare information och uppgift om medlemsavgifter får du genom att läsa mer under rubriken silver.

Järn

Du får full tillgång till vår korthålsbana vilket passar dig som precis börjat med golf och vill känna högre säkerhet innan stora banan blir aktuell. Du får också rangebollar (gäller april till och med oktober) Två runder på 18-hålsbanan ingår också, så att du kan få prova att spela längre hål. Du kan när som helst uppgradera dig till Guldmedlem under året om du i stället vill spela på stora banan. Järn passar också dig som av olika anledningar inte vill eller kan lägga den tid som krävs för spel på stora banan. Läs mer om innehållet i järnmedlemskapet och vilka avgifter som gäller för närvarande genom att klicka på rubriken Järn i menyn.