INFORMATION OM VETERANVERKSAMHET 2020

Till nya och gamla veteraner

Man kvalificerar sig till att spela veterangolf, när man fyller 55 år (damer) och 60 år (herrar).

• Vår- och Höstmöte. Vårmötet äger rum i samband med första måndagstävlingen i maj.

• Vår- och Höstutflykt arrangeras av veterankommittén.

• Måndagstävlingar med start kl. 10:00 (se separat veterantävlingsprogram). Anmälning på ”min golf.se”, shopen eller listan på anslagstavlan senast fredag kl.12:00 före tävlingen.

• Klubbmatcher: mot Stenungsund och Uddevalla

• Fyrklövern: slagtävling mellan Onsjö, Lyckorna, Koberg och Torreby. Anmälan, intresselistan på anslagstavlan. Veterankommittén tar ut laget (max 21 deltagare.)

• Matchpristävling: Anmälningslista kommer på anslagstavlan

• ”Ryder Cup”-tävling i september.

• BDGF Seriespel: D-60, D-70, H-65, H-70, H-75, H-80

• Veteran-sällskapsgolf måndagar, onsdagar och fredagar i stort sett under hela året.

Information om veteranernas verksamhet hålls uppdaterad på www.lyckornagk.se (Klubben: Kommittéer: Veterankommitté). Information finns också på veteranernas anslagstavla i klubbhuset.

Man kan också ringa till någon i veterankommittén:

Ann-Christine Fagerberg 070-213 75 75, Ilse Karlsson, 0768-954 263,

Kalle Nilsson 072-189 38 23, Lars Magnusson, 076-101 40 89

Veterankommittén hoppas att så många veteraner som möjligt deltar i vår verksamhet och att vi kan njuta av en spännande, trivsam och rolig golfsäsong tillsammans!

Utöver veteranernas verksamhet finns alla klubbens fina aktiviteter som t.ex. Lyckorna-veckan, övriga tävlingar, social events .

Information finns att hämta på klubbens hemsida och anslagstavlan.

Kalle Nilsson är webansvarig för veteranernas del. Är det någonting ni vill ha med, kontakta Kalle eller Ann-Christine.

Nu finns det en ”hjärtstartare” (defibrillator) uppsatt på väggen intill terminalen i klubbhuset. Det finns lättförståelig bruksanvisning i väskan.