Aktuellt för Veteranerna

VINTERSÄSONGEN 2019-2020

Måndag - Onsdag - Fredag.

På fredagar spelar vi antingen stora banan eller korthålsbanan.

Lottning korthålsbanan 10.00, stora banan 09.15

VETERANERNAS HÖSTMÖTE

Måndagen den 7 oktober avslutades veteranernas sommarsäsong.

På grund av krafig frost under natten blev vi tvungna att miska Texas Scramble tävlingen till 13 hål. De fem hålen som ströks fick vi bokföra som par för samtliga. Det blev en jämn och spännande tävling där Åkerberg / Niclasson / Stålblad / Hanfelt segrade.

Höstmötet påbörjades redan innan tävlingen i väntan på att frosten skulle släppa och avslutades när alla spelat och ätit färdigt.

Redovisning av Måndagstävlingar, Klubbmatcher, Fyrklövermatcher och Seriespel lämnades.

Rapport från årets utflykter till Knista och Tjörn.

Seriespelet gick bra:

D 60 Div1 3:a (Birgitta B, Eja N)

D 70 Div1 2:a; Div2 2:a (Ilse K)

H 60 Div1 3:a; Div2 5:a (Axel W)

H 70 Div1 1:a; Div2 1:a (Claes H)

H 75 Div1 2:a; Div2 3:a (Janne K)

H 80 Div1 1:a (Kaj J)

Veteranernas verksamhet går som vanligt med ett litet plus till klubben. Största utgiften är kostnaden för bussen till vårresan.

Så länge tidsbokning gäller ska de som vill spela boka tid från 09.30 på stora banan och samlas för lottning 09.15 mån - ons - fred. Spel på korthålsbanan kl 10.00.

Luciaspel o firande planeras till 11 december.

Bestämde att tillmötesgå banpersonalens förslag om att byta ut hålkoppar på vintergreener mot en målad ring med flagg mitt i.

Arne Jönsson förrättade prisutdelning av Stora Marchpriset (David Loader) o Lilla.

Årets jubilarer som var på plats uppvaktades med ros.

Veterankommittén omvaldes.

NYA GOLFREGLER

Lite information om de nya golfreglerna, som gäller fr o m 2019, finns här på hemsidan under veteranerna/Golfregler 2019.

VERKSAMHET 2019

VETERANERNAS HÖSTMÖTE 2018

Nu finns det en ”hjärtstartare” (defibrillator) uppsatt på väggen intill terminalen i klubbhuset. Det finns enkel bruksanvisning i väskan.