Aktuellt för Veteranerna

VÅRRESA 21-22 maj. Anmäl dig snarast !

I år går veteranernas vårresa till Knista den 21-22 maj.

Vi åker gemensamt i buss, får kaffe vid ankomst, en golfrunda med tävling och en 3-rättersmiddag den 21:e.

Vi övernattar och har det trivsamt på kvällen.

Den 22:e får vi frukost och en tävlingsgolfrunda. Vill du äta lunch tillkommer kostnad för denna.

Kostnad 1995:-. Klubben betalar bussen, men ev kan en mindre avgift behöva tas ut.

Mer info på klubbens anslagstavla eller kontakta Ilse Karlsson 0768 954263

NYA GOLFREGLER

Lite information om de nya golfreglerna, som gäller fr o m i år, finns här på hemsidan under veteranerna/Golfregler 2019.

Kom till golftävlingen den 13 maj där vi också får lära oss mer om de nya reglerna.

VERKSAMHET 2019

Vi startar upp sommarsäsongen måndagen den 6 maj med tävling följt av veteranernas vårmöte.

Den 13 maj har vi en 9-hålstävling där vi dessutom prövar hur vi kan golfreglerna. Efteråt samlas vi för att gemensamt gå igen och diskutera frågorna och de nya golfreglerna.

Måndagstävlingarna fortsätter 20 maj, 27 maj, 3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli, 5 aug (klubbmatch mot Stenungsund), 12 aug, 19 aug, 26 aug, 2 sept, 9 sept, 16 sept (bjud in spelare från andra klubbar), 23 sept (spelas på Tjörn - höstutflykt), 30 sept samt 7 okt.

Tävlingarna är varierande singel och olika par eller lagtävlingar.

Förutom klubbmatchen mot Stenungsund har vi en match mot Uddevalla (i Uddevalla) torsdagen den 15 aug.

Fyrklövertävlingar på Onsjö (18 juni), på Lyckorna (6 aug), på Koberg (3 sept) och på Torreby (17 sept).

I samband med sista måndagstävlingen den 7 okt håller vi också vårt höstmöte.

MÅNDAG / ONSDAG / FREDAG - VINTERTOUREN.

Vi som vill spela stora banan - 18 hål eller 9 hål - träffas må / on / fr kl 09:15 i klubbhuset. Lottningen sker 09:30

På fredagar 12 hål på stora banan.

Vi som vill spela korthålsbanan träffas fredagar kl 09:15 vid korthålsbanan. Lottning 09:30

VÄLKOMNA

VETERANERNAS HÖSTMÖTE 2018

Den 1 oktober samlade Veterankommitténs höstmöte 50 veteraner.

Årets säsong summerades, blommor delades ut till de veteraner som fyllt jämna år.

Veteranerna har under året haft möjlighet deltaga i 12 singeltävlingar och 11 olika typer av lagtävlingar.

Synpunkter framfördes inför planeringen av 2019.

Siv-Britt Ström hade avböjt omval. Övriga ledamöter omvaldes (Ann-Christine Fagerberg ordf, Ilse Karlsson, Lars Magnusson, Kalle Nilson)

Många veteraner hade synpunkter på banan och på den utvecklingsplan som klubben lagt fram. Veteranerna uppmanades gå på klubbens höstmöte torsdag 29 november.

Vintertouren börjar på må-on-fr när vintergreenerna öppnar. Samling 09.15

Fram till dess är det spel må-on på stora banan, fredagar på korthålsbanan, Samling 09.00

Längre ner på sidan finns länk till mötesprotokollet

Nu finns det en ”hjärtstartare” (defibrillator) uppsatt på väggen intill terminalen i klubbhuset. Det finns enkel bruksanvisning i väskan.