25/7 Lyckornadagen Nationell Damdag
Tre lika stora klasser. Shotgunstart klockan 09.00. Anmälningsavgift: 250 kronor inklusive lunch, Greenfee 300 kronor

18/8 Omslaget
Ny tävling med annorlunda utformning (tävlingen är ej hcp-grundande). Första start kl 11.00

15/9 Höstslaget och Damernas avslutning
Vi avslutar säsongen med en  9-håls tävling med efterföljande mat och samkväm. Nu ska vi helt enkelt ha skoj! Startavgift: 200 kronor inklusive mat.
Första start kl. 11.00

Anmälan till våra tävlingar sker via Min golf

Vi har en egen facebooksida som heter Damerna på Lyckorna Golfklubb  där uppdaterar vi kontinuerligt om det blir ändringar i program osv. Vi har även en sluten grupp på facebook som heter Spelkompisar Lyckorna Damer , här kan du söka efter en spelkompis för en sällskapsrunda eller tävling.
Behöver du ha någon som går med dig på en "fadderrunda" kan du också använda denna grupp.

Har du frågor, tips, idéer, åsikter, synpunkter eller vill du vara delaktig/hjälpa till vid tävlingar, saknar du en tävlingspartner till Lady & Lufsen och Ladies Invitation osv. kontakta någon av oss!

/Damkommitén
Katarina, Gerd, Monica, Ulla, Mia & Lisa