Torsdagsgolf och tävlingar!

Torsdag 2/5 drar vi igång vår torsdagsgolf, kom och var med och spela en 9-hålsrunda under trevliga former!

19/5 arrangerar vi vår första tävling för säsongen, Ladies Invitation.
Fyrboll. Bjud in en väninna - från en annan klubb. Tävlingsavgift 100 kronor/person. Ingen greenfee. Första start kl 13.00. Vi spelar en dam från Lyckorna tillsammans med en inbjuden damkompis.

16/6 Guldsvingen
Damtävling i tre lika stora klasser. Första start kl 12.00

Anmälan till våra tävlingar sker via Min golf

Vi har en egen facebooksida som heter Damerna på Lyckorna Golfklubb  där uppdaterar vi kontinuerligt om det blir ändringar i program osv. Vi har även en sluten grupp på facebook som heter Spelkompisar Lyckorna Damer , här kan du söka efter en spelkompis för en sällskapsrunda eller tävling.
Behöver du ha någon som går med dig på en "fadderrunda" kan du också använda denna grupp.

Har du frågor, tips, idéer, åsikter, synpunkter eller vill du vara delaktig/hjälpa till vid tävlingar, saknar du en tävlingspartner till Lady & Lufsen och Ladies Invitation osv. kontakta någon av oss!

/Damkommitén
Katarina, Gerd, Monica, Ulla, Mia & Lisa