Golfresor med Lyckorna Golfklubb

FÖLJ MED LYCKORNA GK TILL SPANIEN! Som medlem kan du nu boka 2020 års klubbresa!

29 feb-7 mars 2020 Spanien, Villaitana Golf Benidorm

Vår samarbetspartner Golf Plaisir skriver om resmålet: "Villaitana är i vårt tycke en av Europas mest moderna och bästa golfresorter. Direktflyg till Alicante och därifrån en kort transfer norrut längs kusten. Strax innan ankomst skymtar skylinen i Benidorm, inte helt olikt Dubai. Här i det behagliga golfklimatet på Costa Blanca ligger golfresorten Villaitana med allt vad man kan förvänta sig av ett 4-stjärnigt hotell. Hela anläggningen har den charmiga atmosfären av en medelhavsby med smala gator, torg, restauranger och barer. Utanför dörren finns dessutom en av kustens absolut bästa golfbanor, ritad av självaste Jack Nicklaus. Några kilometer bort ligger Benidorm med en ljuvlig strandpromenad där Medelhavets vågor rullar in. Restaurangerna är otaliga, shoppingen riklig och ett pulserande nattliv".

Nu är det hög tid att boka klubbresan till Spanien 2020!

Information om resan finner du i pdf-dokumentet nedan.
Vid frågor kontakta Stefan, 0735-46 75 99, info@lyckornagk.se
Observera att antalet platser är begränsat till max 20 personer.