Golfungdomar 13-21 år - Golf för livet

Årets första träning är torsdagen 15 april kl. 18.00-19.30. Vi har alltså bytt träningsdag från onsdagar till torsdagar för 2021. Alla kallelser och innehåll skickas ut via Svenska Lag appen två dagar innan träningspasset. Håll utkik!

Mål: Fokus på spel och gemenskap. Golf är ett spel för livet, för hälsan och kamratskapet. Sträva efter att få många juniorer i gruppen att spela juniorklubbtävlingar och blir aktiva i golfklubben. Träning med pro en gång i veckan.

Avgift: 400:- (utöver medlemsavgift).

Ledare: Anders Brandt och Anders Nilsson

Tränare: Stefan Bjurhoff

Träningstid: Torsdagar kl. 18.00-19.30, samling på angiven plats.

Söndagar kl. 15.30-16.00 (fr o m 18 april) går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna! Samling senast kl. 15.15 vid shopen.

För de ungdomar som vill spela och träna mer än en gång i veckan har vi sedan säsongen 2020 en "Plusgrupp". Prata med dina ledare om du vill veta mer om Plusgruppen.

Länk till Svenskalagsidan.