Välkommen till Golfens dag på Lyckorna GK

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter flera fantastiska framgångar för bland andra Henrik Stensons och Anna Nordqvist. Antalet golfmedlemmar har ökat fyra år i rad och det är många – även ickegolfare – som är nyfikna på golf. Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Lördag 25 maj 2019

Vi på Lyckorna bjuder in alla som vill prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter för hela familjen mellan klockan 10.00 och 15.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar.

Tidschema Golfens dag: 10:00-15:00

• Testa och slå på drivingrangen
  • Puttbana
  • FootGolfsbana trehålsbana
  • Fina erbjudande i golfshopen (öppet 8-16)

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Jessica Wallström  (jessica@lyckornagk.se) eller någon annan av våra tränare).

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Varmt välkomna!