Yngre juniorer 9-11 år - Lära att spela

Mål: Att alla ska nå klubb-hcp och de allra flesta även nå officiell hcp. Att alla vill gå vidare till nästa nivå när de fyller 12. Vi ska få våra juniorer att uppskatta spelet och träningarna genom roliga övningar/spel med viss fokus på teknik och fasta ramar. Inspirera till spel och lättsam träning på egen hand utöver gruppträningen. Vi jobbar med bland annat Golfäventyret som redskap! Träning med pro en gång i veckan.

Avgift: 300:- (utöver medlemsavgift)

Flickor 9-11 år

Ledare: Ann Gisaeus och Martin Östemar

Tränare: Stefan, Jessica, Gustaf och Oliver

Träningstid: Torsdagar 17:30 till 19:00.

Söndagar kl. 15.30-16.00 går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna! Samling senast kl. 15.15 vid shopen.

Länk till Svenskalagsidan.

Pojkar födda 9-11 år

Ledare: John-Erik Kammonen

Tränare: Stefan, Jessica, Gustaf och Oliver

Träningstid: Torsdagar 18:30 till 20:00.

Observera att schemat gäller för båda grupperna 9-11 år (samling på angiven plats)

Träning maj

Torsdag 2/5 Svingträning och spel korthålsbanan. Plats: Drivingrange

Torsdag 9/5 Pitch/bunker/chip/putt bana. Plats: Övningshålet