Juniorträning och träningsgrupper

Vi har juniorträning i ett antal grupper, allt efter ålder och intresse. Alla juniormedlemmar i Lyckorna GK är välkomna att delta i juniorträningen och andra aktiviteter som arrangeras. Träningstiderna samt schema för respektive grupp anges nedan. Gruppträningarna 2019 startar upp vecka 18 och håller på till vecka 37 med uppehåll vecka 28-32. Under sommaruppehållet anordnar klubben en gruppträning i veckan för alla åldrar.

Träningsprogram säsongen 2019

Tävlingsgruppen – Träna för att tävla

Ledare: Karolina Ringmark, Janne Andreasson och Anders Hansen

Tränare: Stefan Bjurhoff och Fredrik Samuelsson

Träningstider: Under vintersäsongen 2019/2020 tränar vi på måndagar kl. 17.00-18.30 samt lördagar kl. 10.00-11.30. Individuell träning planeras tillsammans med Stefan.

Schema november

Måndag 4/11

Individuell avstämning med Stefan. Träna själv 15-20 min på de detaljer vi gått igenom.

Matchspel 18 hål närmast flagg på drivingrange, matchspel 18 hål på puttmattan

Övrig tid: kolla av din puttning med hjälpmedel

Måndag 11/11

Måndag 18/11

Måndag 25/11

Stefan ledig, Fredrik ansvarar.

Måndag 2/12

Stefan ledig, Fredrik ansvarar.

Avgift: 1750:- (utöver medlemsavgift). Avgift vintern 2019/2020 TBA

Organisation och innehåll, läs mer här!

Länk till Svenskalagsidan

____________________________________________________________________________________________

Golfungdomar 12-21 år - Golf för livet

Mål: Fokus på spel och gemenskap. Golf är ett spel för livet, för hälsan och kamratskapet. Sträva efter att få många juniorer i gruppen att spela juniorklubbtävlingar och blir aktiva i golfklubben. Träning med pro en gång i veckan.

Avgift: 350:- (utöver medlemsavgift).

Ledare: Anders Brandt och Anders Nilsson

Tränare: Stefan Bjurhoff och Fredrik Samuelsson

Träningstid: Onsdagar kl. 18.30-20.00, samling på angiven plats.

Söndagar kl. 15.30-16.00 går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna! Samling senast kl. 15.15 vid shopen.

Yngre juniorer - Lära att spela

Mål: Att alla ska nå klubb-hcp och de allra flesta även nå officiell hcp. Att alla vill gå vidare till nästa nivå när de fyller 12. Vi ska få våra juniorer att uppskatta spelet och träningarna genom roliga övningar/spel med viss fokus på teknik och fasta ramar. Inspirera till spel och lättsam träning på egen hand utöver gruppträningen. Vi jobbar med bland annat Golfäventyret som redskap! Träning med pro en gång i veckan.

Avgift: 300:- (utöver medlemsavgift)

Flickor 9-11 år

Ledare: Ann Gisaeus och Martin Östemar

Tränare: Stefan, Fredrik, Gustaf och Oliver

Träningstid: Torsdagar 17:30 till 19:00.

Söndagar kl. 15.30-16.00 går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna! Samling senast kl. 15.15 vid shopen.

Pojkar födda 9-11 år

Ledare: John-Erik Kammonen

Tränare: Stefan, Fredrik, Gustaf och Oliver

Träningstid: Torsdagar 18:30 till 20:00.

Observera att schemat gäller för båda grupperna 9-11 år (samling på angiven plats)

Minijuniorer 7-8 år – Roliga grunder

Mål: Golf är kul, mycket lekar men även spel där man räknar slagen ex. vis på korthålsbanan. Vi jobbar med Golfäventyret som redskap!

Avgift: Ingen avgift utöver medlemsavgift.

Träningstid: Tisdagar 18:00 till 19:00. Samling vid shopen.

Ledare: Gustaf Bjurstam, Oliver Amnefjord och Ann-Sofie Andersson (med assistans av tränarna)

Golfkul 5-6 år - Aktiv start

Mål: Golf är kul, mycket lek och fokus på säkerhet.

Obs! Föräldranärvaro är obligatorisk pga säkerhet

Avgift: Medlems- och träningsavgift 350:- per säsong

Träningstid: Måndagar kl. 17.00-18.00. Samling vid shopen.

Ledare: Jonas Alverlin