Juniorträning

Vi har juniorer i träning i ett antal grupper, allt efter ålder och intresse. Alla juniormedlemmar i Lyckorna GK är välkomna att delta i juniorträningen och andra aktiviteter som arrangeras. Träningstiderna samt schema för respektive grupp anges nedan. Gruppträningarna 2021, info kommer under mars månad.

Kalender för säsongen 2021

Händer i vår och sommar 2021!
Info kommer under mars månad

Golfkul 5-6 år - Aktiv start

GOLFKUL 5-6 ÅR KOMMER ÅTER STARTA UPP SÄSONGEN 2021!

Mål: Golf är kul, mycket lek och fokus på säkerhet.

Obs! Föräldranärvaro är obligatorisk pga säkerhet

Avgift: Medlems- och träningsavgift 350:- per säsong

Samling vid shopen.

Ledare: Barnens föräldrar

Minijuniorer 7-9 år – Roliga grunder

Mål: Golf är kul, mycket lekar men även spel där man räknar slagen ex. vis på korthålsbanan. Vi jobbar med Golfäventyret som redskap!

Avgift: Ingen avgift utöver medlemsavgift.

Träningstid: Info kommer. Samling vid shopen.

Ledare: Jonas Alverlin och Ann-Sofie Andersson

Yngre juniorer 10-12 år - Lära att spela

Både tjej- och killgrupp tränar på samma tid, info kommer!

Mål: Att alla ska nå klubb-hcp och de allra flesta även nå officiell hcp. Att alla vill gå vidare till nästa nivå när de fyller 13. Vi ska få våra juniorer att uppskatta spelet och träningarna genom roliga övningar/spel med viss fokus på teknik och fasta ramar. Inspirera till spel och lättsam träning på egen hand utöver gruppträningen. Vi jobbar med bland annat Golfäventyret som redskap! Träning med pro en gång i veckan.

Avgift: 300:- (utöver medlemsavgift)

Träningstid: Info kommer
Söndagar kl. 15.30-16.00 går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna! Samling senast kl. 15.15 vid shopen.

Ledare flickor: Martin Östemar

Ledare pojkar: John-Erik Kammonen

Tränare: Stefan, Gustaf och Oliver

Svenska Lag-sidor: Flickor Pojkar

____________________________________________________________________________________________

Golfungdomar 13-21 år - Golf för livet

Mål: Fokus på spel och gemenskap. Golf är ett spel för livet, för hälsan och kamratskapet. Sträva efter att få många juniorer i gruppen att spela juniorklubbtävlingar och blir aktiva i golfklubben. Träning med pro en gång i veckan.

Avgift: 350:- (utöver medlemsavgift).

Ledare: Anders Brandt och Anders Nilsson

Träningstid: Info kommer, samling på angiven plats.

Söndagar kl. 15.30-16.00 går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna! Samling senast kl. 15.15 vid shopen.

Nytt för 2020! För de ungdomar som vill spela och träna mer än en gång i veckan startar vi upp en "Plusgrupp".

Tävlingsgruppen – Träna för att tävla

Ledare: Anders Hansen

Tränare: Stefan Bjurhoff och Fredrik Samuelsson

Träningsschema: Individuell träning planeras tillsammans med Stefan.

GRUPPTRÄNINGAR MED FREDRIK VARJE MÅNDAG KL. 17.00! Samling vid shopen.

Avgift 1 april-31 okt: 1750:- (utöver medlemsavgift). Avgift vinter 1 nov-31 mars: 900:- (utöver medlemsavgift)

Organisation och innehåll, läs mer här!

Länk till Svenskalagsidan