Juniorträning och träningsgrupper

Vi har juniorträning i ett antal grupper, allt efter ålder och intresse. Alla juniormedlemmar i Lyckorna GK är välkomna att delta i juniorträningen och andra aktiviteter som arrangeras. Träningstiderna samt schema för respektive grupp anges nedan. Gruppträningarna 2020 startar upp veckan efter påsk och håller på till vecka 38 med uppehåll vecka 28 (Lyckorna-veckan).

Träningsprogram säsongen 2020

INFORMATIONSMÖTE FÖR NYA JUNIORER LÖRDAGEN 4 APRIL KL. 10.30. VÄLKOMNA TILL KLUBBEN!

FÖR ALLA JUNIORER SOM TRÄNAT MED OSS TIDIGARE, SE RESPEKTIVE GRUPP NEDAN FÖR FÖRSTA TILLFÄLLE OCH SCHEMA!

Händer i vår och sommar!

12/3 - Första träningen för Plus-gruppen
4/4 -  Infoträff för nya juniorer
14/4 - Gruppträningarna startar
21-22/5 - Vårläger
15-18/6 - Sommarläger
V28 - Träningsuppehåll (Lyckornaveckan)
13-16/8 - Göteborgs Golf Cup

V38 - Säsongsavslutning

Tävlingsgruppen – Träna för att tävla

Ledare: Anders Hansen

Tränare: Stefan Bjurhoff och Fredrik Samuelsson

Träningstider: Under vintersäsongen 2019/2020 tränar vi på måndagar kl. 17.00-18.30 samt lördagar kl. 10.00-11.30. Individuell träning planeras tillsammans med Stefan.

Schema Mars

Måndag 30/3

Sving/putt

Måndag 6/4

Svingträning/korthålsbanan

Avgift 1 april-31 okt: 1750:- (utöver medlemsavgift). Avgift vinter 1 nov-31 mars 2019/2020: 900:- (utöver medlemsavgift)

Organisation och innehåll, läs mer här!

Länk till Svenskalagsidan

____________________________________________________________________________________________

Golfungdomar 13-21 år - Golf för livet

SÄSONGENS FÖRSTA TRÄNING ONSDAG 15 APRIL KL. 18.00! Samling Drivingrange

Mål: Fokus på spel och gemenskap. Golf är ett spel för livet, för hälsan och kamratskapet. Sträva efter att få många juniorer i gruppen att spela juniorklubbtävlingar och blir aktiva i golfklubben. Träning med pro en gång i veckan.

Avgift: 350:- (utöver medlemsavgift).

Ledare: Anders Brandt och Anders Nilsson

Tränare: Stefan Bjurhoff

Träningstid: Onsdagar kl. 18.00-19.30, samling på angiven plats.

Söndagar kl. 15.30-16.00 går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna! Samling senast kl. 15.15 vid shopen.

Nytt för 2020! För de ungdomar som vill spela och träna mer än en gång i veckan startar vi upp en "Plusgrupp". Vi kallar till första träningen som sker 12 mars.

Träning Plusgruppen

12/3 Sving & Putt

19/3 Svingträning i studion

26/3 Svingträning i studion

2/4 Svingträning i studion

Yngre juniorer 10-12 år - Lära att spela

SÄSONGENS FÖRSTA TRÄNING TORSDAG 16 APRIL KL. 18.00! Samling Drivingrange

Mål: Att alla ska nå klubb-hcp och de allra flesta även nå officiell hcp. Att alla vill gå vidare till nästa nivå när de fyller 13. Vi ska få våra juniorer att uppskatta spelet och träningarna genom roliga övningar/spel med viss fokus på teknik och fasta ramar. Inspirera till spel och lättsam träning på egen hand utöver gruppträningen. Vi jobbar med bland annat Golfäventyret som redskap! Träning med pro en gång i veckan.

Avgift: 300:- (utöver medlemsavgift)

Flickor 10-12 år

Ledare: Martin Östemar

Tränare: Stefan, Gustaf och Oliver

Träningstid: Torsdagar 18:00-19:30.

Söndagar kl. 15.30-16.00 går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna! Samling senast kl. 15.15 vid shopen.

Pojkar födda 10-12 år

Ledare: John-Erik Kammonen

Tränare: Stefan, Gustaf och Oliver

Träningstid: Torsdagar 18:00-19:30.

Observera att schemat gäller för båda grupperna 10-12 år (samling på angiven plats)

Minijuniorer 7-9 år – Roliga grunder

SÄSONGENS FÖRSTA TRÄNING TISDAG 14 APRIL KL. 18.00! Samling vid shopen

Mål: Golf är kul, mycket lekar men även spel där man räknar slagen ex. vis på korthålsbanan. Vi jobbar med Golfäventyret som redskap!

Avgift: Ingen avgift utöver medlemsavgift.

Träningstid: Tisdagar 18:00-19:00. Samling vid shopen.

Ledare: Gustaf Bjurstam, Oliver Amnefjord och Ann-Sofie Andersson (med assistans av tränarna)

Golfkul 5-6 år - Aktiv start

VÄLKOMNA TILL INFORMATIONSMÖTE PÅ KLUBBEN 4 APRIL KL. 10.30!

Mål: Golf är kul, mycket lek och fokus på säkerhet.

Obs! Föräldranärvaro är obligatorisk pga säkerhet

Avgift: Medlems- och träningsavgift 350:- per säsong

Träningstid: Info kommer. Samling vid shopen.

Ledare: Barnens föräldrar