Boende & golfpaket

Villa Sjötorp

På promendavstånd, 600 meter från Lyckorna GK ligger Villa Sjötorp. Ett litet hotell, med **** standard och välrenommerat kök som arbetar med de bästa ekologiska och närproducerade råvarorna samt med omsorg utvalda drycker till säsongens menyer. Koppla av i den stora trädgården med vidunderlig utsikt över havet. En längre trappa leder till stranden för er som önskar svalkande bad efter dagens golf.

Golfpaket inkl greenfee, kvällens 3-rätters meny, del i dubbelrum, samt frukostkorg.

 

Boka paketet på Villa Sjötorp - https://www.villasjotorp.se/sv/golfpaket-2021

Stenungsbaden Yacht Club

Nu kan du uppleva känslan av Newport och oceanångarromantik i svensk tappning endast 30 minuters bilfärd norr om Göteborg. Men Stenungsbaden Yacht Club är inte lika högtravande som namnet antyder. Visst erbjuder vi det mesta som hör seglarlivet och den amerikanska östkusten till. Men vi är noga med att klargöra att det här är en avslappnad lägga-upp-fötterna-yacht-club. Efter en dag på golfbanan kan du slappna av i vårt SPA eller varför inte med en middag i vår välrenommerade restaurang.

Golfpaket inklusive greenfee & frukost från 1586 kr

Boka hotellpaket på Stenungsbaden - klicka här! 

Anfasteröd Gårdsvik

Bara ett stenkast från Lyckorna golfklubb hittar ni Anfasteröd Gårdsvik. På en skogsklädd sluttning med innerskärgården mitt framför hittar du vår semesteridyll med hjärtat i vår historia, i naturen och i det familjära. När ni inte golfar kan ni ta ett dopp i havet, en tur med båt eller kajak, fiska, bada bastuflotte och ät gott i vår restaurang. Du bor bekvämt i stuga med hotellstandard, som ett med naturen i våra inredda safaritält. Vi har bland annat två mycket charmiga hus från 1800-talet som ligger i direkt anslutning till golfbanan.

Mer info hittar du på vår hemsida www.anfasterod.se

Välkomna!

Hotell Best Western Carlia

Vi trivs här på vårt Hotell i Uddevalla och det vill vi att du också skall göra. Vi vill att du skall känna värmen från Bohuslän, insupa atmosfären och skönt somna in i våra bäddar. Vi skall göra allt vi kan för att göra dig nöjd. En vistelse på vårat hotell skall göra att du med ett leende mer än gärna vill boka konferens eller en weekend hos oss igen. Promenera längs med strandpromenaden här på Västkusten och njut av havets rogivande inverkan.

Golfpaket inklusive greenfee & frukost från 795 kr

Boka hotellpaket på Carlia - klicka här!

Ljungskile Folkhögskola / Hotell & Vandrarhem

Ljungskile folkhögskola Kurs & Konferens Gammal tradition - nya möjligheter! Njut av vår fantastiska utsikt endast 3,5 km från Lyckorna Golfbana! Vi satsar på det enkla, rena och snygga. Vi har 49 rum med 100 bäddar i hotellstandard, några helt nyrenoverade och med havsutsikt. Under sommaren kan vi erbjuda totalt 220 bäddar. Med hav och fjäll som granne bor du i en enkel traditionsrik och inspirerande miljö med utsikt över havet. Njut av utsikten från våra nya verandor eller ta sköna promenader i skogen eller vid havet, allt inom gångavstånd från oss!

 

Bohusgården hotell & konferens

Välkommen att njuta av en fantastisk golfhelg med boende på Bohusgården. Hos oss kan ni efter en dag på golfbanan njuta i vårt kompletta spa, passa även på att förboka en massagetid. Till middag serverar vi en 4-rätters middag alternativt Bistro. I vår restaurang har ni en oförglömlig utsikt över Byfjorden. Bohusgården ligger ett stenkast från Uddevallas berömda strandpromenad som sträcker sig nedanför hotellet med en helt magisk utsikt. Varför inte lyxa till helgen eller vardagen med golf på Lyckornas härliga golfbana och boende på Bohusgården!

Golfpaket från 1560 kr (två övernattningar)

Boka hotellpaket på Bohusgården - klicka här!

Riddarhuset - med bästa utsikten

Tvärsöver viken från golfklubben ligger Riddarhuset i Bohuslän.

Högt belägen och välutrustad gästhus på 60 m2 med 5 sängplatser. En vidunderlig utsikt över Ljungskileviken och Ulvön. Närhet till både skog och hav. Njut och må bra i eget, välutrustat hus.

Se Facebook: Riddarhuset i Bohuslän eller hemsida www.huset.riddar.se för bilder och info

Priser:

Mellansäsong: 6.9 – 10.19, Dygn: 1 100:-, Vecka 6 510:-

Högsäsong: 4.6 – 5.9, Dygn 1 400:-, Vecka 7 490:-

Priserna baseras på två personer. Hyra av lakan/handdukar 90:-/bädd, beställning av slutstädning 600:-.

Vid intresse, kontakta Agneta Riddar: 0705-119910, agneta@mmmedia.se

Lilla Solhaga – granne med Lyckorna GK

400 meter från 18-hålsbanan och alldeles intill korthålsbanan erbjuder vi en fullt utrustad nyrenoverad stuga med plats för 4 personer. Sovrummet har 2 enkelsängar och i vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 fristående sängar. Stugan har luftvärmepump med air-condition. WiFi ingår.

Priser: Högsäsong 900 kr per dygn och 5.500 kr per vecka. Lågsäsong 600 kr per dygn och 3.000 kr per vecka. Lakan och handdukar 100 kr per person och vistelse. Högsäsongspriser gäller under perioden mellan 15 maj och 31 augusti.

Boka genom att kontakta Ulla på 0709 189 963.