Info från Lyckorna Padel
Vi närmar oss premiär på Lyckorna Padel! Våren är i antågande och vi närmar oss premiär för Lyckorna Padel. Markarbetet är färdigt och banorna kommer börja monteras inom några veckor. Vi kommer ha två padelbanor med det populära mondogräset som är skonsamt för kroppen och ger optimal spelkänsla. Mellan banorna kommer vi bygga en lounge där ni kan ha skönt häng före och efter matcherna. Vi kommer öppna för spel den 30 april. För att fira in våra nya banor så erbjuder vi 50% rabatt på ordinarie priser fram till 9 maj. Ni kan redan nu registrera er som spelar på www.bokapadel.nu/lyckornapadel/ och säkra er tider. Medlemmar i Lyckorna GK har alltid 15% rabatt på ordinarie priser så glöm inte att klicka i att ni är medlemmar när ni registrerar er som spelare. Notera att det kan ta upp till 24H innan rabatten registreras på ert konto då vi behöver verifiera att ni är medlemmar.

Varmt välkomna!

Lyckorna Padel