Medlemsfakturor 2020
Den 2 januari skickades fakturorna för 2020 års medlemsavgifter ut via e-post. OBSERVERA! Medlemmar som sedan tidigare är anslutna till betalning via autogiro kommer även fortsättningsvis att få sina dragningar månadsvis, ni behöver således inte göra ett nytt autogiromedgivande.

Har du frågor, funderingar eller ändringar gällande ditt medlemskap? Välkommen att kontakta oss på e-post: info@lyckornagk.se. Vi svarar inom 1-2 arbetsdagar.

Trettondedagspromenaden
Stort tack alla ni som slöt upp till tipspromenaden på Trettondedagen. Närmare 90 personer traskade runt i januaridiset, nästa år satsar vi på 3-siffrigt :)

Ett stort tack även till Grill-Janne & köksmästare Patric och naturligtvis Klubbkommittén som gör detta möjligt!