Gör en insats för din klubb!
Lyckorna Golfklubb är en ideell förening och vi behöver medlemmar som engagerar sig i våra kommittéer och i andra frivilliga uppdrag.
Allt från tävlingsledning till ogräsrensning. Klubben ställer inga krav på dig som medlem att engagera dig utan uppdragen är helt frivilliga. Tar du ett uppdrag är det ett utmärkt tillfälle att träffa nya spelkompisar.

Söndagen den 26 januari klockan 10-14 samlar vi alla kommittér och alla er som vill vara med och göra en insats för klubben. Vår nye klubbchef presenterar sig och vi pratar kring vår verksamhetsplan för året. Kom med på söndag och ta ett roligt och givande uppdrag!

Vi bjuder på kaffe & fralla, anmäl dig på info@lyckornagk.se senast 24 januari.

Obs! Även du som redan är i en kommtté eller i annat uppdrag behöver anmäla dig!

Varmt välkomna önskar styrelsen!

Nytt handicapsystem 1 mars 2020
Från 1 mars har vi ett nytt handicapsystem.

Klubben kommer att ordna information om de nya handicapreglerna under februari/mars månad. Håll utkik via nyhetsbrev och hemsida.

Mer information samt svar på de vanligaste frågorna hittar du på denna länk