Lektioner & Gruppträningar
Vi kommer under året erbjuda dig som medlem goda möjligheter att utveckla din golf, allt från privatlektioner till träning i grupp. Surfa in på hemsidan för att ta del av utbudet under april månad, klicka här! Fler tillfällen kommer att presenteras inom kort.

Juniorträning
Äntligen dags för juniorträning! Veckan efter påsk startar vi upp årets träningar. För alla nya juniorer samlar vi till ett informationsmöte på klubben lördagen 4 april kl. 10.30. För er som tränat med oss tidigare kör vi uppstart i samband med ert första träningstillfälle. All information kring grupper och träning finns på juniorsidan, klicka här

Träna gärna, men säkert!
Under rådande omständigheter med Covid-19 har Sveriges golfklubbar fått rekommendationer från Svenska Golfförbundet att ta hänsyn till. Vår träningsverksamhet kommer tills vidare att bedrivas som vanligt med några undantag. Bland annat är samtliga gruppträningar begränsade till max sex deltagare. Se bifogat dokument från PGA för mer information kring nuvarande situation.

Öppettider Shop & Reception
Under april månad har vi varierande öppettider. Ni finner dessa på hemsidan under kontakt/öppettider, här

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Välkomna!

/Stefan med personal