Övningsområden

Drivingrange

På drivingrange gäller nya SOLO - bollkort för medlemmar från april 2016, hämta ut ditt kort i receptionen mot en depositon om 100 kr (spara kvittot). Kortet laddas med 300 punkter som ger 450 bollar ur bollautomaten. Gäster kan betala med bank- eller kreditkort i den gula kortläsaren som sitter på bollautomaten, 25 kr ger 30 st bollar. Vi säljer även SOLO-kort i receptionen, kortet kostar 325 kr och ger 450 bollar.

ENDAST MEDLEMMAR i Lyckorna GK är berättigade till fria rangebollar, dvs ej gäster till medlem, familjemedlemmar utan medlemskap eller bekanta. För denna kategori är det utan undantag betalning för bollar som gäller. Vänligen respektera detta och "bjud" inte på bollar från ditt personliga kort.

Notera att drivingrange vanligtvis stänger kl. 11.00 på fredagar pga plockning av bollar samt klippning. Vi öppnar efter avslutat arbete vid ca 15.00.

Svinga lugnt!

Putt & chip

Greener för putt & chip (pitching ej lämpligt här) finns dels vid drivingrangen och dels bakom ettans tee.

Övningshålet vid havet

Klubbens övningshål ligger en bit från klubbhuset, till vänster om fairway på hål nr 8. Det är väl värt ett besök med bästa utsikten över havsfjorden innanför Orust. Här kan man träna alla slag mellan 1 och 80 meter. Även bunkerslag går att träna här. Lite längre upp mot klubbhuset finns ytterligare en övningsgreen.