Lär dig spela och utveckla din golf på Lyckorna GK

För dig som är ny golfare eller för dig som provat på men behöver lite hjälp att komma igång har vi tagit fram paket där både utbildning och medlemskap i Lyckorna GK ingår. Utbildningarna sker i små grupper och alla moment leds av klubbens tränare Stefan och Jessica.

Erbjudanden 2017

Grönt kort - Järn - 2 950 kr

Golfskola, grönt kort, kursmaterial, järnmedlemskap (inkluderar fritt spel på korthålsbanan och fria bollar med mera).

Grönt kort - Guld - 5 950 kr

Golfskola, grönt kort, kursmaterial, guldmedlemskap (inkluderar fritt spel på båda banorna, fria bollar med mera).

Vi kommer även att kunna erbjuda ett startpaket med klubbor och bag till ett subventionerat pris. Gäller för dig som börjar spela golf på Lyckorna i vår/sommar!

Ring shopen 0522-20176 eller skicka ett e-post till info@lyckornagk.se.

Grönt kort - JUNIOR

I golfsverige är man junior till och med 21 år. Grönt-kort-junior passar både dig som spelat lite golf tidigare och för dig som är ny. Kursinnehållet är detsamma som beskrivs ovan. Efter kursen kan man spela golf med kompisarna. Vill man träna och kanske tävla så får man gå med i någon av klubbens träningsgrupper.

Grönt kort - Järn - junior 1 950 kr

Grönt kort - Guld - junior  2 950 kr

Grönt Kort Kurs-PRIVAT
2150:- Ingår:
6 x 25 min lektioner, bollar ingår vid lektionstillfälle
Kurslitteratur

3400:- Ingår:
6x 25 min lektioner
Kurslitteratur
Bollkort
Medlemskap korthålsbanan

Kurstillfällen 2017

Vi startar nya kurser för nya golfare under våren/sommaren. Se startdatum och anmäl dig genom att klicka på den gula knappen till höger längst upp på sidan!

Väl mött hälsar Stefan och Jessica!

Så här går det till

På Lyckorna GK erbjuder vi golfutbildningar för alla nivåer! För dig som vill ta grönt kort har vi flera kurstillfällen under säsongen. Anmäl dig till något av kurstillfällena. Någon vecka innan kursstart skickar vi ut mer information och ett träningsschema. Vanligtvis klaras lektionerna av på 2-3 veckor.

För mer information angående nybörjarutbildningen, var vänlig kontakta shopen 0522-20176. Mer information finns även på golfförbundets hemsida, klicka här!