Lär dig spela och utveckla din golf på Lyckorna GK

För dig som är ny golfare eller för dig som provat på men behöver lite hjälp att komma igång har vi tagit fram paket där både utbildning och medlemskap i Lyckorna GK ingår. Utbildningarna sker i små grupper där alla moment leds av klubbens tränare Stefan, Jessica eller Axel.

Erbjudanden Grönt Kort

Nya utbildningar kommer att läggas upp under februari-mars 2019! Håll utkik :-)

För att anmäla er till en nybörjarkurs, klicka på fliken Träning & kurser/grönt kort eller kontakta oss på info@lyckornagk.se om ni önskar gå en specifik/skräddarsydd kurs. Vi träffas under sex tillfällen. Första träffen är ca 2 tim, övriga pass är ca 90 min långa.

För mer information angående nybörjarutbildningen, var vänlig kontakta shopen:

E-post: info@lyckornagk.se

Grönt kort - Järn - 3550 kr

Golfskola, grönt kort, kursmaterial, järnmedlemskap (inkluderar fritt spel på korthålsbanan och fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen).

Grönt kort - Guld - 6250 kr

Golfskola, grönt kort, kursmaterial, guldmedlemskap (inkluderar fritt spel på båda banorna, fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen).

Vi kommer även att kunna erbjuda ett startpaket med klubbor och bag till ett subventionerat pris. Gäller för dig som börjar spela golf på Lyckorna i vår/sommar!

Ring shopen 0522-201 76 eller skicka ett e-post till info@lyckornagk.se.

Grönt kort - JUNIOR

I Sverige är man junior till och med 21 år. Grönt-kort junior passar både dig som spelat lite golf tidigare och för dig som är ny. Kursinnehållet är detsamma som beskrivs ovan. Efter kursen kan man spela golf med kompisarna. Vill man träna och kanske tävla så kan man gå med i någon av klubbens träningsgrupper.

Grönt kort - Järn - junior 2150 kr

Grönt kort - Guld - junior  3350 kr

Grönt Kort Kurs-PRIVAT

2650:- Ingår:

4 x 50 min lektioner, bollar ingår vid lektionstillfälle
Kurslitteratur

4350:- Ingår:

4 x 50 min lektioner
Kurslitteratur
Bollkort drivingrange
Medlemskap korthålsbanan

From 2018 erbjuder vi Grönt Kort Kurser med grupper om endast damer!

Kurstillfällen 2019

Info om kurser kommer under början av 2019.

Så här går det till...

På Lyckorna GK erbjuder vi golfutbildningar för alla nivåer! För dig som vill ta grönt kort har vi flera kurstillfällen under säsongen. Någon vecka innan kursstart skickar vi ut mer information och ett träningsschema för din grupp. Vanligtvis klaras lektionerna av på 2-3 veckor. Mer information finns även på golfförbundets hemsida, klicka här!

Väl mött hälsar Stefan, Jessica och Axel!