Lär dig spela och utveckla din golf på Lyckorna GK

För dig som är ny golfare eller för dig som provat på men behöver lite hjälp att komma igång har vi tagit fram paket där både utbildning och medlemskap i Lyckorna GK ingår. Utbildningarna sker i små grupper och alla moment leds av klubbens tränare Stefan och Jessica.

Erbjudanden 2018

Grönt kort - Järn - 3550 kr

Golfskola, grönt kort, kursmaterial, järnmedlemskap (inkluderar fritt spel på korthålsbanan och fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen).

Grönt kort - Guld - 6250 kr

Golfskola, grönt kort, kursmaterial, guldmedlemskap (inkluderar fritt spel på båda banorna, fria bollar på drivingrangen under en hel säsong samt lån av utrustning under kursen).

Vi kommer även att kunna erbjuda ett startpaket med klubbor och bag till ett subventionerat pris. Gäller för dig som börjar spela golf på Lyckorna i vår/sommar!

Ring shopen 0522-20176 eller skicka ett e-post till info@lyckornagk.se.

Grönt kort - JUNIOR

I golfsverige är man junior till och med 21 år. Grönt-kort-junior passar både dig som spelat lite golf tidigare och för dig som är ny. Kursinnehållet är detsamma som beskrivs ovan. Efter kursen kan man spela golf med kompisarna. Vill man träna och kanske tävla så får man gå med i någon av klubbens träningsgrupper.

Grönt kort - Järn - junior 2150 kr

Grönt kort - Guld - junior  3350 kr

Grönt Kort Kurs-PRIVAT
2650:- Ingår:
4 x 50 min lektioner, bollar ingår vid lektionstillfälle
Kurslitteratur

4350:- Ingår:
4 x 50 min lektioner
Kurslitteratur
Bollkort drivingrange
Medlemskap korthålsbanan

From 2018 erbjuder vi Grönt Kort Kurser med grupper om endast damer!

Kurstillfällen 2017

Vi startar nya kurser för nya golfare under våren/sommaren. Se startdatum och anmäl dig genom att klicka på den gula knappen till höger längst upp på sidan!

Väl mött hälsar Stefan och Jessica!

Så här går det till

På Lyckorna GK erbjuder vi golfutbildningar för alla nivåer! För dig som vill ta grönt kort har vi flera kurstillfällen under säsongen. Anmäl dig till något av kurstillfällena. Någon vecka innan kursstart skickar vi ut mer information och ett träningsschema. Vanligtvis klaras lektionerna av på 2-3 veckor.

För mer information angående nybörjarutbildningen, var vänlig kontakta shopen 0522-20176. Mer information finns även på golfförbundets hemsida, klicka här!