NYA BÄSTKORTET FINNS ATT KÖPA!

Bästkortet är ett förmånskort som du som guldmedlem på Lyckorna GK kan köpa. Spelar du mycket golf är det en superdeal med möjlighet till spel på några av regionens bästa banor! Har man en annan medlemskategori kan man uppgradera sitt medlemskap och därmed få tillgång till Bästkortet.

Nu är Gullbringa Golf & Country Club med i Bästkortssamarbetet!

Bästkortet kostar 1.500 kr. Vid fullt nyttjande blir det en greenfee på 62 kr per runda! Med kortet har du rätt att spela max 6 rundor/klubb utan att betala greenfee på följande klubbar:

-Gullbringa GCC

-Lysegårdens GK

-Stenungsunds GK

-Tjörns GK

Gästspelsbokning enligt den enskilda klubbens regler. Med Bästkortet kan man utan kostnad spela alla dagar och tider förutom lördagar 09.00-12.00.

Förutom förmånen för den som har Bästkortet så ges ALLA guldmedlemmar i klubben rätt att spela två utvalda tävlingar per ansluten Bästkortsklubb greenfeebefriat. Dessa tävlingar är 2018:

På Tjörns GK: Nordic Wellness 15/9 och Hummergolfen 6/10.

På Lysegårdens GK: Tailor Golf 20/5 och Huvudstadens 17/6.

På Stenungsunds GK: Volvo World Golf Challenge 10/6 och Ica Kvantum 20/7.

På Gullbringa Golf & Country Club: Flaggtävling 1/5 och Gullbringaslaget 8/7.

Samtliga juniorer i Bästkortsklubbarna (med officiellt hcp) får spela obegränsat utan att betala greenfee på aktuella banor.