JUBILEUMSÅRET 2017

ANMÄLAN ÄR STÄNGD - EFTERANMÄLNING I MÅN AV PLATS. KONTAKTA ULLA SÖDERBERG (u.soderberg48@gmail.com).

Jubileumstävling och festligheter

Jubileumskommittén, tävlingskommittén samt juniorkommittén bjuder in klubbens medlemmar samt inbjudna gäster till aktiviteter fredag 30/6 samt lördag 1/7.

Fredag 30 juni

Grillkväll från kl 17.00 med tävling och olika aktiviteter runt klubbhuset, kul och skoj för både gammal och ung.  Arrangörer är klubbens juniorer. Ingen anmälan behövs.

Lördag 1 juli

Jubileumstävling med shotgunstart kl 10.00. Anmälan sker via Min Golf.

Jubileumsfest kl. 18:00 med mingel och välkomstdrink. Festbuffén serveras cirka 18:45. Efter middagen blir det dans och musik. Anmäl dig genom att fylla i formuläret längre ner på sidan! OBS för att bokningen ska skickas in måste man klicka i rutan "jag är inte en robot".

Söndag 2 juli

Föredrag med Christian Lefévre: Golfens evolution - från antiken till vårt moderna spel. Under århundraden bakåt i tiden inträffade viktiga händelser som revolutionerade golfspelet och skapade den golf vi känner idag. Christian Lefèvre, golfhistoriker och samlare, kommer till Lyckorna GK för ett unikt föredrag om golfens bakgrund och utveckling. Med sig har han föremål ur sin egen samling - antika klubbor,bollar, pegar, äldre instruktionsböcker mm. Christian Lefèvre har i många år spelat med antika hickoryklubbor i nationella och internationella turneringar. Han är medlem i Svenska Golfhistoriska Sällskapet och EAGHC, The European Association of Golf Historians and Collectors.

Tid: 16:00

Plats: Golfkrogen

Pris: Gratis för alla medlemmar!

Anmäl dig på hemsidan under fliken medlem - 50-jubileum - Lyssna på Christian Lefévre