Spela bridge! Ett utmärkt komplement till golf!

Kvällarna blir längre och längre i takt med att sommaren övergår i höst. Då är det dags att börja spela bridge. Du träffar likasinnade, du tränar huvudet och bäst av allt, det är kul. Vi spelar med hcp, precis som i golf, vilket innebär att alla kan vinna oavsett spelskicklighet. Dagsformen avgör. Vi spelar på Lyckorna Golfklubb, onsdagar kvällstid, under hösten och vintern. Ljungskile Bridgeklubb har även speldag måndagar kvällstid, och vi är då på Ljungskilegården. Vi brukar vara 30 - 40 personer som spelar.

Nu ordnar vi under oktober kurser i bridge för att du skall kunna börja spela. Vi har kurs både för nybörjare och för mer avancerade.

Kursen för nybörjare börjar söndagen 7 oktober kl 14:00 - 16:00 och de 3 följande söndagarna. Kursledare är Petra Svantesson och Pege Schelander.

Fortsättningskursen är för de som känner att de vill lära mer blir på också söndagar efter nybörjarkursen. Vi börjar med söndagen 7 oktober kl 16:00 - 18:00 och de 3 följande söndagarna. Kursledare är Lennart Johansson. Fortsättningskursen tar sikte på spelföring, försvarsspel, utspel, kortvärdering och markeringar.

Bägge kurserna, nybörjare och fortsättning, blir på Ljungskilegården. Kostnaden för resp kurs är 200:-.

Du anmäler dig till pege.schelander@gmail.com eller 0705 159822.

Minsta 8 deltagare per kurs krävs.

Välkommen med din anmälan senast 30 september.