Bäst på golfträning i Bohuslän!

Nu fortsätter satsningen på träning och utbildning. Vi har sett en ökande efterfrågan både på nybörjarkurser och på individuell träning de senaste åren.

Rekrytering av assisterande tränare inför säsongen

Stefan Bjurhoff axlar i vanlig ordning rollen som huvudtränare. Assisterande tränaren Jessica Wallström kommer att vara mammaledig större delen av 2018 och vi ser fram emot en comeback 2019.

Till våren börjar Axel Eek Hassring som assisterande tränare. Axel som varit medlem på Lyckorna sedan barnsben har påbörjat PGA:s treåriga tränarutbildning. Välkommen Axel!

Vi söker dessutom ytterligare en assisterande tränare inför säsongen. Våra samarbetspartners Premier håller i rekryteringen. Dela gärna annonsen så att vi får stor spridning och många kompetenta kandidater! Klicka här för att komma till jobbannonsen!