Ny tävling på Nationaldagen - Ett Slag för Cancerfonden!

Var med och rädda liv! Med tävlingen Ett Slag för Cancerfonden stärker vi klubbkänslan och hjälper till att besegra cancern.

Årets viktigaste tävling

I år firar vi på Lyckorna GK 50 år som golfklubb! Ett år med många trevliga aktiviteter för såväl medlemmar som gäster. Tyvärr är det många som inte längre kan vara med. Varje år tvingas många medlemmar sluta med golf på grund av sjukdom - ofta handlar det om cancer.

Ett Slag för Cancerfonden är en riksomfattande golftävling, sanktionerad av Svenska Golfförbundet. Kanske den viktigaste tävlingen på året, i alla fall för dem som drabbas av cancer.

Hjälp till att besegra cancern! Anmäl dig och en golfkompis till tävlingen så hjälps vi åt med att samla in pengar och samtidigt spendera en trevlig dag på klubben!

Gå in som sponsor!

Förutom deltagere i tävlingen behöver givmilda sponsorer! Har du möjlighet att skänka något till prisbordet så gör du en extra stor insats. Kontakta Anki Fagerberg i tävlingskommittén (ac.fagerberg@gmail.com) eller klubbchefen (marcus@lyckornagk.se).

Inför och under tävlingsdagen kommer alla företag och privatpersoner som går in som sponsorer att uppmärksammas!