Guld

Många förmåner ingår i guldmedlemskapet på Lyckorna. Det kan löna sig att läsa på i listan och texten nedan. Flera av rabatterna är återkommande men klubben utarbetar varje år tillfälliga samarbeten med golfklubbar och andra företag.

• Full tillgång till stora banan alla dagar
  • Full tillgång till korthålsbanan alla dagar
  • Fria bollar på drivingrangen
  • Rabatt vid spel på de flesta banor i Bohuslän-Dal
  • Rabatt vid spel på Torreby, Koberg och Onsjö, Fyrklöverrabatt
  • Möjlighet till köp av Bästkort för spel på Tjörn, Stenungsund, Lysegården (1 500 kr)
  • Möjlighet till köp av treklubbskortet för spel på Sotenäs och Torreby (2 000 kr).
  • Tillgång till klubbhus med bastu, övningsområde, skidspår vintertid
  • Tillträde till klubbkommitténs aktiviteter
  • Tidningen Svensk Golf
  • Handicaprevidering
  • Möjlighet till tidsbokning via Golf.se

*Gäller ej lördagar innan 14.00

Avgifter guldmedlemskap 2018

Kategori Gäller för Årsavg. Autogiro*
 Senior  (född 1944 - 1991) 6 250:- 525kr/mån
 Äldre senior  (född 1943 eller tidigare) 5 810:- 488kr/mån
 Yngre senior  (född 1992 - 1996) 5 900:-  496kr/mån
 Studerande (heltid)  (född 1989 - 1996) /CSN-kort 3 950:-  333kr/mån
 Äldre junior  (född 1997 - 2002) 2 850:- 242kr/mån
 Yngre junior  (född 2003 - eller senare) 1 700:- 146kr/mån

*Dela upp betalningen av årsavgiften över 12 månader. En engångsavgift på 50 kr tillkommer. Påbörjas medlemskapet under säsongen läggs delbetalningen upp över kvarvarande månader innevarande år.

Spel- & bollavgifter innehåller 6 % moms och samfaktureras med Lyckorna Golf AB, Box 66, 459 22 Ljungskile, org. nr 556648 -0090.

Ansök om medlemskap, klicka här!

Förmåner för fullvärdiga medlemmar

Bästkortet

Tio greenfee på vardera Tjörns GK, Stenungsunds GK och Lysegården GK för 1 500 kr. Du får alltså möjlighet att spela upp till 30 rundor! Endast guldmedlemmar kan köpa kortet. Gäller ej starttider på lördagar 9:00 till 12:00.

Treklubbskortet

Köp kortet i shopen för 2 000 kr. Berättigar till tio fria greenfee på Torreby GK och Sotenäs GK. Endast guldmedlemmar kan köpa kortet.

Familjerabatt

Familj med två guldmedlemskapsbetalande seniorer erhåller 500 kr rabatt för varje junior i familjen med samma bostadsadress. Avgift för passivt medlemskap hålls oförändrad, dvs. 300 kr

Fyrköversrabatt

Fyrklöverrabatt för Guldmedlemmar Greenfee vid spel på Torreby, Koberg och Onsjö 200 kr måndag - fredag, 275 kr lördag, söndag och helgdag

Greenfeerabatt inom BDGF

Greenfeesamarbete mellan klubbar inom BDGF (Bohuslän-Dals GolfFörbund):

Månd - torsd under lågsäsong (jan t.o.m maj samt sept t.o.m dec) betalar du 250 kr vid spel på Allmags GK, Dagsholm GK, Dynekilen GK, Fjällbacka GK, Forsbacka GK,Lysekil Holma GK, Melleruds GK, Mjölkeröds GK, Norra Backa Golf, Orust GK, Skaftö GK, Sotenäs GK, Stenungsunds GK, Strömstads GK, Tjörns GK, Torreby GK och Uddevalla GK. På Brastad GK betalar du 100 kr.

Fred - Sönd efter kl 14.00 hela året samt under högsäsong (juni, juli, aug) har du 100 kr rabatt vid spel på Allmags GK, Brastad GK, Dagsholms GK, Dynekilens GK, Forsbacka GK, Melleruds GK, Mjölkeröds GK, Norra Backa Golf, Orust GK, Skaftö GK, Stenungsunds GK, Strömstads GK, Tjörns GK, Torreby GK och Uddevalla GK.

Fritt spel för juniorer

Följande klubbar tillåter fritt spel för juniorer i Lyckorna GK med officiellt handicap. Mottagande klubbs regler tillämpas vad gäller tidsbokning och hcp-regler. För att det fria spelet skall gälla MÅSTE spelaren ringa senast dagen före och kontrollera att det passar mottagande klubb. Detta gäller under den tid klubben har tidsbokning. Spelaren kan då bli hänvisad till annan tid som är bättre ur klubbens synpunkt.

Gäller alla dagar hela året: Allmags GK, Brastad GK, Dagsholms GK, Dynekilens GK, Fjällbacka GK, Forsbacka GK, Lysekil Holma GK, Melleruds GK, Mjölkeröds GK, Norra Backa Golf, Orust GK, Skaftö GK, Sotenäs GK, Stenungsunds GK, Strömstad GK, Tjörns GK, Torreby GK och Uddevalla GK.

Inom Fyrklövern gäller också fritt spel för juniorer, dvs inom klubbarna Lyckorna, Koberg, Onsjö och Torreby.

Samarbete med Holma GK 2017

Fullvärdiga medlemmar i Lyckorna GK erbjuds fritt spel på Lysekil Holma GK/Holma Golf AB. Observera att reducerad greenfee ej gäller lördagar innan klockan 14.00.

Samarbete med World of Golf & CGC 2017

20 % rabatt på drivingrangebollar, utan begränsning i antal, för samtliga medlemmar i Lyckorna GK (utges i form av extra bollar). Fri tillgång till Chip & Putt-anläggningen. 50 % rabatt vid spel på korthålsbanan.

Samarbete med Gullbringa GCC 2017

Fullvärdiga medlemmar får 100 kr rabatt vardagar alla tider och helger vid start efter kl. 15.00.

Samarbete med Vårgårda GK 2017

Fullvärdiga medlemmar får 100 kr. Observera att reducerad greenfee ej gäller lördagar innan klockan 14.00.