INFORMATION OM VETERANVERKSAMHET 2017

Till nya och gamla veteraner

Man kvalificerar sig till att spela veterangolf, när man fyller 55 år (damer) och 60 år (herrar).

• Vår- och Höstmöte, tisdag den 2 maj ca kl. 14:30 och måndag den 2 oktober.

• Vår- och Höstutflykt arrangeras av veterankommittén.

• Måndagstävlingar med start kl. 10:00 (se separat veterantävlingsprogram). Anmälning på ”min golf.se”, shopen eller listan på anslagstavlan senast fredag kl.16:00 före tävlingen.

• Klubbmatcher: mot Stenungsund och Uddevalla

• Fyrklövern: slagtävling mellan Onsjö, Lyckorna, Koberg och Torreby. Anmälan, intresselistan på anslagstavlan. Veterankommittén tar ut laget (max 21 deltagare.)

• Matchpristävling: Anmälningslista på anslagstavlan i maj.

• ”Ryder Cup”-tävling i september.

• BDGF Seriespel: D-60, D-70, H-65, H-70, H-75, H-80

• Veteran-sällskapsgolf måndagar, onsdagar och fredagar i stort sett under hela året. Samling kl. 09.15 för lottning. När sommargreener är öppna bokar man tid som vanligt. Under tiden 24 juni - 31 aug ersätts denna tid med en timma mellan kl 11 och kl 12 på tisdagar och torsdagar. Orsaken är att klubben vill minska bokningstrycket på förmiddagstider under högsommaren.

Veterankommittén kommer under 2017 även att ta över Tävlingskommitténs arbete med att lägga upp och organisera årets klubbtävlingar

Information om veteranernas verksamhet hålls uppdaterad på www.lyckornagk.se (Klubben: Kommittéer: Veterankommitté). Information finns också på veteranernas anslagstavla i klubbhuset.

Man kan också ringa till någon i veterankommittén:

Ann-Christine Fagerberg 070-213 75 75, Ilse Karlsson, 0768-954 263,

Siv-Britt Ström 0522-29596, Kalle Nilsson 072-189 38 23,

Lars Magnusson, 076-101 40 89

Veterankommittén hoppas att så många veteraner som möjligt deltar i vår verksamhet och att vi kan njuta av en spännande, trivsam och rolig golfsäsong tillsammans!

Utöver veteranernas verksamhet finns alla klubbens fina aktiviteter som t.ex. Lyckorna-veckan, övriga tävlingar, social events (t.ex. ”fredagsmys”).

Information finns att hämta på klubbens hemsida och anslagstavlan.

Kalle Nilsson är webansvarig för veteranernas del. Är det någonting ni vill ha med, kontakta Kalle eller Ann-Christine.

Nu finns det en ”hjärtstartare” (defibrillator) uppsatt på väggen intill terminalen i klubbhuset. Det finns lättförståelig bruksanvisning i väskan.