Aktuellt för Veteranerna

Aktuellt

Följande skall gälla under veterantävlingar i Greensome: Damer födda 1948 eller tidigare får om de så önskar spela från tee 41. Övriga damer spelar tee 49. Herrar födda 1943 eller tidigare får spela från tee 49. Övriga herrar spelar från tee 58. Obs gäller enbart Greensome.

Veteranerna uppmanades gå på klubbens vårmöte sista maj. Från enskilda veteraner har inkommit motioner gällande hus till elbilar och solceller på maskinhallstaket.

ONSDAG / FREDAG

På vårt vårmöte den 7 maj bestämde vi att de som vill spela tillsammans med andra bokar tid från 09.15 på onsdagar och/eller fredagar.

Det har visat sig att några hellre vill ha samling 08.15. Vill du spela med dem så bokar du tid från 08.29 för spel på Stora banan. Önskar du i stället spela korthålsbanan så gäller fredagar kl 09.15

Nu finns det en ”hjärtstartare” (defibrillator) uppsatt på väggen intill terminalen i klubbhuset. Det finns enkel bruksanvisning i väskan.