Aktuellt för Veteranerna

SÄSONGSUPPSTART

TÄVLING  och VETERANERNAS VÅRMÖTE 7 MAJ

Vädret var underbart och stämningen fin bland de 88 deltagarna i 4-manna.scramble.

1. Agneta Riddar, Margareta Ehnebom, Roy Olsson, Lennart Lundkvist 64,0

2. Ilse Karlsson, Arne Jönsson, Kjell Jansson, Carl-Johan Sernestrand  64,2

3. Anders Åström, Bengt Frisk, Bengt Johansson, Lars Magnusson       65,1

Ungefär hälften av deltagarna stannade kvar till vårt vårmöte som leddes av Ann-Christine Fagerberg.

Föreslagna tävlingledare uppmanades kontrollera så att de kan ställa upp som funktionärer.

Ilse Karlsson informerade om att:

De två första Fyrklövertävlingarna  äger rum på Onsjö 25 maj samt på Lyckorna 19 juni.

Vårresan 21-22 maj går till Bredvikens GK. Bussen avgår 07.30. 1:a start dag 1 blir kl 11:30 och dag 2 kl 10:00.

Veteraner som vill spela tillsammans på onsdagar och fredagar under sommarsäsongen skall boka tid från 09:15.

Arne Jönsson meddelade att anmälningslista till Stora och Lilla Matchpriset finns på anslagstavlan. Tas ner 14 maj!! Kostnad 50 kr betalas i shopen.

Mötet belutade att följande skall gälla under veterantävlingar i Greensome: Damer födda 1948 eller tidigare får om de så önskar spela från tee 41. Övriga damer spelar tee 49. Herrar födda 1943 eller tidigare får spela från tee 49. Övriga herrar spelar från tee 58. Obs gäller enbart Greensome.

Veteranerna uppmanades gå på klubbens vårmöte sista maj. Från enskilda veteraner har inkommit motioner gällande hus till elbilar och solceller på maskinhallstaket.

VÅRRESAN

Årets vårresa sker den 21-22 maj till Brevikens GK. Avresa med buss 07:30.

ONSDAG / FREDAG

På vårt vårmöte den 7 maj bestämde vi att de som vill spela tillsammans med andra bokar tid från 09.15 på onsdagar och/eller fredagar.

Det har visat sig att några hellre vill ha samling 08.15. Vill du spela med dem så bokar du tid från 08.29 för spel på Stora banan. Önskar du i stället spela korthålsbanan så gäller fredagar kl 09.15

Nu finns det en ”hjärtstartare” (defibrillator) uppsatt på väggen intill terminalen i klubbhuset. Det finns enkel bruksanvisning i väskan.