Aktuellt för Veteranerna

VÅRRESA 21-22 maj

I år går veteranernas vårresa till Knista den 21-22 maj.

Mer info på klubbens anslagstavla eller kontakta Ilse Karlsson 0768 954263

NYA GOLFREGLER

Lite information om de nya golfreglerna, som gäller fr o m i år, finns här på hemsidan under veteranerna/Golfregler 2019.

MÅNDAG / ONSDAG / FREDAG - VINTERTOUREN. INFO OM SNÖ PÅ BANAN

Vi som vill spela stora banan - 18 hål eller 9 hål - träffas må / on / fr kl 09:15 i klubbhuset. Lottningen sker 09:30

På fredagar 12 hål på stora banan.

Vi som vill spela korthålsbanan träffas fredagar kl 09:15 vid korthålsbanan. Lottning 09:30

VÄLKOMNA

OM DET ÄR SNÖ PÅ BANAN:

DÅ TRÄFFAS VI I AKTIVITETSHUSET måndagar och onsdagar kl 10.00.

Ta med inneskor och fika

Kolla med Ilse om du är osäker på vad som gäller. 0768 954263 eller 0303 69160

VÄLKOMNA

VETERANERNAS HÖSTMÖTE

Den 1 oktober samlade Veterankommitténs höstmöte 50 veteraner.

Årets säsong summerades, blommor delades ut till de veteraner som fyllt jämna år.

Veteranerna har under året haft möjlighet deltaga i 12 singeltävlingar och 11 olika typer av lagtävlingar.

Synpunkter framfördes inför planeringen av 2019.

Siv-Britt Ström hade avböjt omval. Övriga ledamöter omvaldes (Ann-Christine Fagerberg ordf, Ilse Karlsson, Lars Magnusson, Kalle Nilson)

Många veteraner hade synpunkter på banan och på den utvecklingsplan som klubben lagt fram. Veteranerna uppmanades gå på klubbens höstmöte torsdag 29 november.

Vintertouren börjar på må-on-fr när vintergreenerna öppnar. Samling 09.15

Fram till dess är det spel må-on på stora banan, fredagar på korthålsbanan, Samling 09.00

Längre ner på sidan finns länk till mötesprotokollet

Nu finns det en ”hjärtstartare” (defibrillator) uppsatt på väggen intill terminalen i klubbhuset. Det finns enkel bruksanvisning i väskan.