För 50 år sedan bildades Lyckorna Golfklubb

1967 var året som Lyckorna Golfklubb grundades, då som klubb nummer 100 i Sverige. Det finns sannerligen anledning att fira och samtidigt rikta ett stort tack till alla människor som genom åren utvecklat klubben och hållit den levande!

Lyckorna GK firar 50 år!

Lyckorna GK fyller 50 år 2017 och detta ska vi fira hela året och lite extra under helgen 30/6 – 1/7.

Fredag 30 juni

Grillkväll från kl 17.00 med tävling och olika aktiviteter runt klubbhuset, kul och skoj för både gammal och ung. Arrangörer är klubbens juniorer.

Lördag 1 juli

Jubileumstävling med shotgunstart kl 10.00. Anmäl ditt lag på Min Golf.

Jubileumsfest från kl 18.00 med mingel och välkomstdrink. Därefter serveras en festbuffé och sedan blir det dans och musik. Pris 250 kr per person. Anmäl dig till festen här!

Söndag 2 juli

Föredrag med Christian Lefévre: Golfens evolution - från antiken till vårt moderna spel. Golfkrogen klockan 16:00. Gratis för alla medlemmar! Anmäl dig på hemsidan under fliken medlem - 50-jubileum.