Bli golfvärd för en dag - klubbens ansikte utåt!

Alla golfare vill ju ha ett trevligt bemötande och uppleva att spelet flyter på bra ute på banan. För att detta ska fortsätta att fungera och utvecklas behöver vi din hjälp. Denna insatsen bygger på att du som medlem ställer upp som golfvärd någon gång under säsongen. Tidigare golfvärdar kan bekräfta att det är riktigt roligt och efter utfört värdskap får man avnjuta en god lunch på golfkrogen!

Hur gör man för att bli golfvärd på Lyckorna?

Titta på tavlan om Golfvärdar i klubbhuset och skriv upp dig på en dag som passar dig.

En golfvärds uppgift är att skapa trivsel, se till att spelet flyter på banan och göra så att medlemmar och gäster känner sig välkomna till klubben. Man arbetar i par och arbetspasset är kl 9:30 - 13:00. Golfbil disponeras i den mån det finns lediga bilar. Klubben bjuder på lunch i restaurangen efter avslutat pass, hämta kupong i shopen.

1. Hämta ut listan på dagens spelare i shopen och få
annan info för dagen

2. Ta på en bricka som visar att du är Golfvärd

3. Stå på tee och hälsa alla spelare välkomna och se till
att starttiderna hålls, passa även på att informera om
idealtiden för spelet (2 tim första 9 och 4-4,5 tim
för 18 hål), informera även om att laga torvor och
nedslagsmärken

4. Se till att spelet flyter på tian

5. Om det är möjligt åk ut på banan och se till att
spelet flyter, upplys spelarna om att ha uppsikt både
framåt och bakåt för att hålla platsen på banan. Om
det behövs hjälp till vid genomsläpp

TACK FÖR ATT DU STÄLLER UPP FÖR KLUBBEN!!!