Välkommen till Golfens dag på Lyckorna GK

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter flera fantastiska framgångar för bland andra Henrik Stensons och Anna Nordqvist. Antalet golfmedlemmar har ökat fyra år i rad och det är många – även ickegolfare – som är nyfikna på golf. Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Lördag 26 maj 2018

Vi på Lyckorna bjuder in alla som vill prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter för hela familjen mellan klockan 10.00 och 15.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar.

Tidschema Golfens dag: 10:00-15:00

• Yoga for golfers! (två pass med drop in under dagen, 11:00 samt 13:00)
  • Prickskyttegolf på drivingrangen (pågår från 10:30 och hela dagen)
  • Testa och slå på drivingrangen (pågår från 10:30 och hela dagen)
  • Golfäventyret på korthålsbanan (pågår från 10:30 och hela dagen)
  • Puttbana (pågår från 10:30 och hela dagen)
  • Tipspromenad med fina priser (hela dagen)
  • FootGolfsbana trehålsbana (hela dagen)
  • 2 för 1 på dagens lunch på golfkrogen! (serveras 11-16)
  • Fina erbjudande i golfshopen (öppet 8-16)
  • Visning av det nya aktivitetshuset (klockan 12:00)

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Stefan Bjurhoff  (stefan@lyckornagk.se) eller någon annan av våra tränare).

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Varmt välkomna!