Välkommen till Golfens dag på Lyckorna GK

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter flera fantastiska år med framgångar för bland andra Henrik Stensons och Anna Nordqvist. Antalet golfmedlemmar har ökat fyra år i rad och det är många – även ickegolfare – som är nyfikna på golf. Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Lördag 26 maj 2018

Vi på Lyckorna kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla som vill till att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter för hela familjen mellan klockan 10.00 och 15.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Tidschema Golfens dag: 10:00-15:00

Rock `n` Roll Golf
Prickskyttegolf
ÄventyrsGolf på Korthålsbanan
Testa och slå på drivingrangen
Puttbana
Pysselhörna för de minsta
Golfbilssafari
Tipspromenad
FootGolf
2 för 1 på dagens lunch på golfkrogen!
Fina erbjudande i golfshopen

På varje station har vi olika tävlingar med chans att vinna fina priser!

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Eva Bergqvist (Eva.Bergqvist@sca.com) eller någon av våra tränare).

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Varmt välkomna!