Juniorträning och träningsgrupper

Vi har juniorträning i ett antal grupper, allt efter ålder och intresse. Alla juniormedlemmar i Lyckorna GK är välkomna att delta i juniorträningen och andra aktiviteter som arrangeras. Träningstiderna samt schema för respektive grupp anges nedan. Gruppträningarna startar för de flesta grupper upp första veckan i maj och pågår till söndag 16 september (avslutning kl. 15.00). Alla grupper har sommaruppehåll vecka 28 till och med vecka 31.

Träningsprogram säsongen 2018

Tävlingsgruppen – Träna för att tävla

Tränare: Stefan Bjurhoff, Axel Eek Hassring, Fredrik Samuelsson och Hans Johansson

Ledare: Anders Linder och Janne Andreasson

Mentorer: Lyckorna Elitlag

Träningstider: Måndagar klockan 17:30 till 19:30. Individuell träning planeras tillsammans med tränarna.

Avgift: 1500:- (utöver medlemsavgift)

____________________________________________________________________________________________

Organisation och innehåll, läs mer här!

Länk till Svenskalagsidan

Golfungdomar 12-21 år - Golf för livet

Mål: Fokus på spel och gemenskap. Golf är ett spel för livet, för hälsan och kamratskapet. Sträva efter att få många juniorer i gruppen att spela juniorklubbtävlingar och blir aktiva i golfklubben. Träning med pro en gång i veckan.

Avgift: 300:- (utöver medlemsavgift).

Tränare: Stefan Bjurhoff, Axel Eek-Hassring och Fredrik Samuelsson.

Ledare: Anders Brandt, Pär Andersson och Lina Ringmark.

Träningstid: Onsdagar kl. 18.30-20.00, samling på angiven plats.

Söndagar kl. 15.30-16.00 går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna! Samling senast kl. 15.15 vid shopen.

Yngre juniorer - Lära att spela

Mål: Att alla ska nå klubb-hcp och de allra flesta även nå officiell hcp. Att alla vill gå vidare till nästa nivå när de fyller 12. Vi ska få våra juniorer att uppskatta spelet och träningarna genom roliga övningar/spel med viss fokus på teknik och fasta ramar. Inspirera till spel och lättsam träning på egen hand utöver gruppträningen. Vi jobbar med bland annat Golfäventyret som redskap! Träning med pro en gång i veckan.

Avgift: 250:- (utöver medlemsavgift)

Flickor 9-11 år

Ledare: Ann Gisaeus och Martin Östemar

Träningstid: Torsdagar 17:30 till 19:00. Söndagar kl. 15.30-16.00 går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna!

Pojkar födda 9-11 år

Ledare: Johan Krylberg och John-Erik Kammonen

Träningstid: Torsdagar 18:30 till 20:00. Söndagar kl. 15.30-16.00 går vi ut och spelar på stora banan, alla som vill är välkomna!

Observera att schemat gäller för båda grupperna 9-11 år (samling på angiven plats)

Minijuniorer 7-8 år – Roliga grunder

Mål: Golf är kul, mycket lekar men även spel där man räknar slagen ex. vis på korthålsbanan. Vi jobbar med Golfäventyret som redskap!

Avgift: Ingen avgift utöver medlemsavgift.

Träningstid: Tisdagar 18:00 till 19:00. Samling vid shopen.

Ledare:  Hannes Pettersson, Oliver Amnefjord, Ida Linder och William Ringmark.

Golfkul 5-6 år - Aktiv start

Mål: Golf är kul, mycket lek och fokus på säkerhet.

Obs! Föräldranärvaro är obligatorisk pga säkerhet

Avgift: Medlems- och träningsavgift 350:- per säsong

Träningstid: Torsdagar kl. 17.30-18.30

Ledare: Therese Olsson, Natalie Månskär, Ann-Sofie Andersson och Carl Wallström.