Börja med golf!

Vill du prova på golf? Du är alltid välkommen att testa golf på Lyckorna! Gå in och fråga i Golfshopen så hjälper dom dej!

Om du är mellan 5 och 8 år så är du välkommen till grupperna Golfkul eller Mini-Juniorer! Inga förkunskaper behövs. Vi har även gemensamma träningar och andra aktiviteter för dej som är mellan 9 och 16 år. Skicka ett mail till juniorerna@gmail.com så berättar vi mer.

Vill du fortsätta spela? Då blir du medlem i klubben. Det är inte särskilt dyrt jämfört med många andra aktiviteter. Spel på våra banor, fria bollar på rangen och mycket annat ingår i medlemsavgiften!

De flesta juniorer börjar med ett Järnmedlemskap.

Spelar dina föräldrar? Om det finns 2 vuxna Guldmedlemmar i familjen får ni Familjerabatt, se info under Guldmedlem.