Handigolf

Lyckorna GK har av BDGF handigolfkommitté blivit ombedda att vara huvudanläggning för BDGF Handigolf. Lyckorna stöttar distriktets handigolf med att erbjuda vår anläggning och PGA Pro Stefan Bjurhoff för träning och hjälp med rekrytering. Vi ser fram emot detta samarbete och hoppas att vi kan hjälpa till med utvecklingen av Handigolfen i distriktet. Givetvis är föräldrar och anhöriga välkomna att prova på golf, alla får låna klubbor, bag och bollar i samband med våra aktiviteter.

Aktiviteter 2017

Nu är vi igång med vår träning för våra funktionshindrade ungdomar. Varje onsdag från mitten av april kl 17.00. Vi träffas på drivingrangen. Vill du prova på är du välkommen. Givetvis är dina föräldrar och anhöriga också välkomna att tillsammans med dig prova på. Vi på Lyckorna golfklubb är också värd för BDGF Bohuslän/Dals golfförbund. "Handisektionen". Är du medlem på någon annan klubb i distriktet är du därför varmt välkommen att delta! Distriktets träningar brukar ligga på söndagar.

Tycker du det verkar intressant ring Stellan 0705-81 30 64 eller Stefan 0522-20176, stefan@lyckornagk.se.

Hälsningar Stellan Lyckorna GK Handigolfkomitté

Handigolfsatsning på Lyckorna

Vi på Lyckorna GK skall göra vad vi kan för att möta Handigolfarnas behov. Styrelsen har utsett en särskild kontaktperson som har kontakt med klubbens handigolfkommitté, säger Lyckorna GK:s ordförande Thomas Egerstad.