Greenfee

Rådande förhållanden, antalet MUA, banans kondition etcetera kan innebära reducerad greenfee. Ordinarie greenfee för spel på Lyckorna är 390 kr vardagar lågsäsong och 520 kr fredag-söndag samt under högsäsong. Rabatter för spel på mindre attraktiva tider återges i tabellen nedan. Övriga rabattgrupper och regler finns beskrivna längre ner på sidan. Information om reducerad greenfee lämnas av klubbens receptionspersonal och anslås på informationstavla vid självbetjäningsdisken. Det går alltid att boka tider på Lyckorna GK via golf.se eller genom att kontakta klubben på 0522-20176 / info@lyckornagk.se

Aktuell greenfee

april - maj

sept-okt

juni-aug

Pay & Play

mån-tors fre-sön alla dagar alla dagar
Före 08.00 300 400 450 120/60
08.00 - 18.00 390 520 520 120/60
efter 18.00 200 200 300 120/60

Greenfee vid tävling 2017

Greenfee vid tävlingar på Lyckorna GK är 350 kr per person. För tävlingar där spelformen är greensome eller foursome är greenfee 250 kr. För tävlingar som sträcker sig över flera dagar erläggs endast greenfee för första tävlingsdagen.

Rabatter

Golfhäftet gäller på vardagar, dock ej under veckorna 29, 30, 31, 32. Golfhäftet gäller för 18 hål, ej dagsgreenfee. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter och utgår alltid från ordinarie pris.

Junior betalar halv avgift. Juniorer inom BDGF spelar gratis på Lyckorna GK.

Gäst som spelar med medlem i LyGK har 50 kr rabatt på stora banan på ordinarie avgift.

Fyrklöverrabatt: För fullvärdig medlem i Torreby, Onsjö och Koberg gäller måndag - fredag 200 kr samt lördag, söndag samt helgdag 275 kr vid spel på stora banan.

Rabatt inom BDGF. Lyckorna GK är anslutna till greenfeeöverenskommelsen både under låg och högsäsong. Läs mer här!

Fem husbilsplatser i anslutning till klubbhuset har iordningsställts. Pris 100 kr per natt.

Frikort accepteras vid ett speltillfälle per år (18 hål) samt enligt regelverket för respektive kort, GAF, SGA, PGA, SGF, BDGF. Kontakta alltid klubben för ett godkännande. Observera att inga frispelskort accepteras vid tävling.

Pay & Play avser dagsgreenfee, spela hur mycket du vill under en dag. Alla juniorer upp till 21 år betalar halv greenfee, 60 kr.

Bästkortsinnehavare har tio fria rundor. Kan ej nyttjas lördagar mellan 9-12.

Greenfee vid spel på vintergreener är 200 kr.

Kampanjer under 2017

Holma GK fullvärdiga medlemmar i Holma GK erbjuds fritt spel på Lyckorna GK (ej lördagar 07.00 -14.00.

Samarbete med Öijareds GK: Fullvärdiga medlemmar i Öijareds GK kan tilldodoräkna sig en kostnadsfri dagens lunch vid gästspel på Lyckorna. Erbjudandet gäller vid betalning av ordinarie greenfee 520 kr.

WoG City Club CC. Alla dagar 200:- (på lördagar gäller bokning efter klockan 14:00)

Medlemmar på Gullbringa GCC erhåller 100 kr rabatt på greenfee vardagar samt helger efter 12.00.

Bokningsregler och avbokningspolicy

Avbokningsregler

Ankomstregistrering av bokad tid sker i vår reception eller via On Tag app. Avbokning utan kostnad senast 2 timmar innan bokad tid, därefter uttages en No-Show-avgift om 150:-/pers som faktureras i efterskott. Visa hänsyn och bekräfta din ankomst så att så många som möjligt kommer ut och får spela på banan.

En- och tvåbollar paras ihop vid hög beläggning

Vi förbehåller oss rätten att para ihop bollar när det är hög beläggning på banan. Det innebär att bokade en- och två bollar kan flyttas 9 eller 18 minuter framåt i tiden. Syftet med detta är att förbättra beläggningen och få ett jämnare flyt på banan.