Hotell & golfpaket

Villa Sjötorp

I omedelbar närhet finns en badvänlig sandstrand, tre minuters gångväg till Lyckorna GK. Sköna promenader i skog och på fjäll, fiske, segling och vildmarksupplevelser. Från Villa Sjötorps välrenommerade kök erbjuds kulinariska specialiteter gjorda på råvaror från närområdet.

Golfpaket inklusive greenfee, frukost & middagssupé 1 998 kr.

Boka hotellpaket på Villa Sjötorp - klicka här!

Stenungsbaden Yacht Club

Nu kan du uppleva känslan av Newport och oceanångarromantik i svensk tappning endast 30 minuters bilfärd norr om Göteborg. Men Stenungsbaden Yacht Club är inte lika högtravande som namnet antyder. Visst erbjuder vi det mesta som hör seglarlivet och den amerikanska östkusten till. Men vi är noga med att klargöra att det här är en avslappnad lägga-upp-fötterna-yacht-club. Efter en dag på golfbanan kan du slappna av i vårt SPA eller varför inte med en middag i vår välrenommerade restaurang.

Golfpaket inklusive greenfee & frukost från 1586 kr

Boka hotellpaket på Stenungsbaden - klicka här!

Hotell Best Western Carlia

Vi trivs här på vårt Hotell i Uddevalla och det vill vi att du också skall göra. Vi vill att du skall känna värmen från Bohuslän, insupa atmosfären och skönt somna in i våra bäddar. Vi skall göra allt vi kan för att göra dig nöjd. En vistelse på vårat hotell skall göra att du med ett leende mer än gärna vill boka konferens eller en weekend hos oss igen. Promenera längs med strandpromenaden här på Västkusten och njut av havets rogivande inverkan.

Golfpaket inklusive greenfee & frukost från 795 kr

Boka hotellpaket på Carlia - klicka här!

Ljungskile Folkhögskola / Hotell & Vandrarhem

Ljungskile folkhögskola Kurs & Konferens Gammal tradition - nya möjligheter! Njut av vår fantastiska utsikt endast 3,5 km från Lyckorna Golfbana! Vi satsar på det enkla, rena och snygga. Vi har 49 rum med 100 bäddar i hotellstandard, några helt nyrenoverade och med havsutsikt. Under sommaren kan vi erbjuda totalt 220 bäddar. Med hav och fjäll som granne bor du i en enkel traditionsrik och inspirerande miljö med utsikt över havet. Njut av utsikten från våra nya verandor eller ta sköna promenader i skogen eller vid havet, allt inom gångavstånd från oss!

Golfpaket med hotellboende från 895:-

Golfpaket med vandrarhemsboende 695:-

Boka paket på Ljungskile Folkhögskola - klicka här!

Bohusgården hotell & konferens

Välkommen att njuta av en fantastisk golfhelg med boende på Bohusgården. Hos oss kan ni efter en dag på golfbanan njuta i vårt kompletta spa, passa även på att förboka en massagetid. Till middag serverar vi en 4-rätters middag alternativt Bistro. I vår restaurang har ni en oförglömlig utsikt över Byfjorden. Bohusgården ligger ett stenkast från Uddevallas berömda strandpromenad som sträcker sig nedanför hotellet med en helt magisk utsikt. Varför inte lyxa till helgen eller vardagen med golf på Lyckornas härliga golfbana och boende på Bohusgården!

Golfpaket från 1560 kr (två övernattningar)

Boka hotellpaket på Bohusgården - klicka här!

Riddarhuset - med bästa utsikten

Ett stycke från golfbanan erbjuder vi ett mycket exklusivt boende i Riddarhuset. Boendet är helt nybyggt och utsikten över Ulvön och Ljungskileviken är något utöver det vanliga.

Priser:

Dygn, lågsäsong: 700:-, Vecka, lågsäsong: 3 500:-, Dygn, högsäsong: 1 000:-, Vecka, högsäsong: 5 000:-, Lakan: 100:-/bädd

Högsäsong: 15 maj - 31 augusti. Bokas genom klubben, ring 0522-20176

Sjöstugan - egen strandtomt

Nyrenoverat traditionellt torp med 6 bäddar. Beläget avsides på en strandäng 50 meter från vattenbrynet och på bekvämt promenadavstånd från golfklubben. För mer info och bokning klicka här eller ring 0734-088824

5500kr/vecka högsäsong (v.26-34)

4000kr/vecka lågsäsong

Husbil-/husvagn

Inför säsongstarten kan vi erbjuda tio husbilsplatser vid golfbanan alla med el framdraget. Här bor ni på banan och har tillgång till alla faciliteter som finns i klubbhuset mellan 07.00 - 22.00. Vi har fina omklädningsrum med bastu (gemensam för dam & herr). På vår härliga uteservering kan ni avnjuta en frukost innan ni ger er ut på er golfrunda.

Uppställningsplats inklusive el 100 kr /natt

Boka husbilsplats på Lyckorna GK - ring 0522-20176 / info@lyckornagk.se