Det senaste om anläggningen!

För aktuell banstatus, se Facebook som även är speglad här nedan på hemsidan. Där publicerar vi nyheter och informerar medlemmar och gäster om nuläget på banan. Det går alltid bra att ringa klubbens reception, 0522-20176, för ytterligare information. Niclas Hedlund är Greenkeeper på Lyckorna GK och ansvarar för den dagliga driften på klubben. Övriga medarbetare på banan är: Håkan Larsson, Lars Söderlund, Reine Zackrisson, Christian Björkdahl och Anniken Björnemyr. Flera av klubbens medarbetare är utbildade Greenkeepers och medlemmar i SGA (Swedish Greenkeepers Association).

Aktuellt 2018-05-09

🚩 Ordinarie greener på 18-hålsbanan.

Niclas Hedlund

Niclas har varit Head Greenkeeper på Lyckorna sedan 2012 men har varit på klubben betydligt längre än så. Hygglig golfare med 0,6 i hcp och x antal KM-titlar.

niclas@lyckornagk.se