Det senaste om anläggningen!

För aktuell banstatus, se Facebook som även är speglad här nedan på hemsidan. Där publicerar vi nyheter och informerar medlemmar och gäster om nuläget på banan. Det går alltid bra att ringa klubbens reception, 0522-20176, för ytterligare information. Niclas Hedlund är Greenkeeper på Lyckorna GK och ansvarar för den dagliga driften på klubben. Övriga medarbetare på banan är: Håkan Larsson, Lars Söderlund, Reine Zackrisson, Christian Björkdahl och Anniken Björnemyr. Flera av klubbens medarbetare är utbildade Greenkeepers och medlemmar i SGA (Swedish Greenkeepers Association).

Aktuellt 2018-05-09

• Ordinarie greener på 18-hålsbanan från lördag 28 april. Aktuell greenfee mån-tors 350 kr. Fre-sön samt helgdagar 450 kr
  • Drivingrangen är igång. Bolldispensern är placerad intill fasaden på nya Aktivitetshuset. På vardagar kan rangen stängas av tillfälligt pga byggnationen av aktivitetshuset.
  • Shop reception håller öppet vardagar 10-18 samt helger 8-16.
  • Restaurangen serverar lunch alla dagar kl 11-15. Se hemsidan för öppettider i övrigt.
  • Korthålsbanan är öppen för spel. VIKTIGT att alla som spelar korthålsbanan använder greenlagare!

Niclas Hedlund

Niclas har varit Head Greenkeeper på Lyckorna sedan 2012 men har varit på klubben betydligt längre än så. Hygglig golfare med 0,6 i hcp och x antal KM-titlar.

niclas@lyckornagk.se